Kerkstraat 4 +31 (0)492-327333
5427 BC Boekel info@vanboxtel.nl

Nieuws

Vanboxtel, al 26 jaar in beweging!

Professioneel, praktisch en persoonlijk in procesautomatisering.

Vanboxtel verbindt

Onze zelfontwikkelde software is sindsdien de basis van het producten- en dienstenpakket. Daarmee brengen we zowel mensen als goederenstromen in beweging. Warehouse oplossingen, transport oplossingen, ICT infrastructuren en oplossingen voor telefonie. Met onze oplossingen verbinden we mensen door middel van software systemen met elkaar. Zodat zij efficiënter en effectiever samenwerken.

Met bevlogen medewerkers

We willen de beste kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs. Slimme toepassingsmogelijkheden met een korte implementatietijd en garandeerde continuïteit. Die realiseren we in goede samenwerking met de klant. Daarbij geldt: afspraak is afspraak. De uitvoering van de projecten wordt gedaan door onze 160 bevlogen en grotendeels zelf opgeleide medewerkers. Onze klanten bevinden zich over de gehele wereld van Nederland tot aan de Verenigde Staten en China.

Anders dan andere

Pragmatisch in onze aanpak, gaan we toch niet voor de eerste de beste standaardoplossing of hype voor een vraagstuk. We bepalen eerst wat daadwerkelijk leidt tot het beste rendement voor de klant. Daarbij maken we zo goed mogelijk gebruik van wat er al is. Mede dankzij ons eigen ontwikkel- en beheerplatform kunnen we snel schakelen: wijzigingen zijn rap doorgevoerd en versiebeheer is goed geregeld. Zelfs tot 26 jaar terug!

Als totaaloplosser

Doordat wij alle onderdelen, zowel van de techniek (software en hardware) als in de dienstverlening, in één hand hebben, kunnen klanten letterlijk bij één loket terecht. Zeven dagen in de week , 24 uur per dag, waar het onze service betreft. Wij begrijpen als geen ander dat de continuïteit in de bedrijfsvoering voor onze klanten essentieel is. Daar doen we dan ook alles aan. Al 26 jaar.

 

Bedankt voor het vertrouwen!

ECS

Implementatie Vanboxtel-WMS bij ECS

Lees meer...

Futurumshop

Een dynamisch WMS voor een dynamische webshop

Lees meer...

 


Vanboxtel implementeert WMS bij KLG Europe

Lees meer...