Cargo Service Europe (CSE)
Klant quote

Samen met Vanboxtel hebben we ons systeem precies zo ingericht zoals we het nodig hebben.

Klantcase: Cargo Service Europe (CSE)

Hoe hard CSE ook groeit, het WMS groeit mee

Cargo Service Europe (CSE) in Oss maakte in korte tijd een flinke groei door. De logistieke dienstverlener heeft zo’n 55.000 pallets in opslag. En de ambities voor de nabije toekomst (85.000 pallets) liegen er niet om. Met het warehousemanagementsysteem en hardware van Vanboxtel is CSE vandaag én morgen bij de tijd.

Neem contact op voor meer informatie

Enorme volumes

CSE verzorgt de opslag van lege blikjes en levert ze aan klanten in de voedingsmiddelen- en drankindustrie. Jeroen Sas van CSE: “We hebben enorme volumes en groeien snel – we verwachten over niet al te lange tijd 85.000 pallets in opslag te hebben – maar ons logistieke proces is vrij eenvoudig. In onze zoektocht naar een goed WMS kwamen we bij Vanboxtel uit. Veel softwareprogramma’s van andere aanbieders bleken te ingewikkeld voor ons proces. Samen met Vanboxtel hebben we ons systeem precies zo ingericht zoals we het nodig hebben. En nog een voordeel: het is schaalbaar.” Inmiddels draait het WMS al op twee sites van CSE in Born en Weert.

Van handterminal tot data-uitwisseling: alles in eigen beheer

“Voorheen was onze technische infrastructuur niet goed beheersbaar”, aldus Jeroen. “We gebruikten het pakket van onze klanten, met daarbij voor elke klant een andere netwerkoplossing. Support en uitbreiding waren lastig met verschillende leveranciers en oplossingen. Ging er een keer iets mis, dan was de oorzaak lastig te achterhalen en wisten we niet wie we moesten bellen. Gelukkig is dat nu opgelost.” Vanboxtel beheert niet alleen het WMS, maar ook alle technische componenten die hierbij komen kijken. Zoals de handterminals, het draadloze en het vaste netwerk, de firewall en het cloudplatform.

Implementatie in korte tijd

Jeroen: “We waren met Vanboxtel in gesprek toen een nieuwe grote klant zich meldde. Daarom moest het WMS in korte tijd up and running zijn. Maar toen Vanboxtel bij ons op locatie kwam, zagen ze al snel dat ze dus ook een nieuwe netwerkoplossing moesten aanleggen. Toch verliep de implementatie, inclusief de cloudinrichting, netwerkinfrastructuur en bekabeling, heel goed in zeer korte tijd. In een tot twee weken was het WMS van a tot z operationeel.”

24/7 support

Hufterproof. Zo noemt Jeroen Sas het WMS. “Het is bijna onmogelijk om verkeerde goederen uit te leveren of in te slaan. En ook heel belangrijk in de levensmiddelenindustrie: de juiste registratie. We worden door de grote volumes soms op de proef gesteld, maar de processen verlopen vlekkeloos. Ook zijn er nog geen hick-ups geweest. En mocht er een keer een storing zijn, dan is het fijn om te weten dat we 24/7 op Vanboxtel kunnen rekenen voor support.”

Relevante oplossingen bij deze klantcase

Vanboxtel-WMS
Vanboxtel-WMS Lees meer
Support/service
Support/service Lees meer
Logistiek datapad
Logistiek datapad Lees meer

Meer weten over deze case en de gebruikte technieken?

Neem contact met ons op
Ontdek ook onze andere oplossingen

Ontdek ook onze andere klantcases

Malanico Retail

Inrichting van techniek, software en hardware

Malanico Retail

Noem een product op het gebied van voeding en apotheekbenodigdheden voor dieren, en Malanico Retail heeft het. Met meer dan …

Meer over deze case

Coenen Transport

Met het WMS lopen de processen in het geautomatiseerde magazijn op rolletjes

Coenen Transport

Een vijf keer zo groot magazijn, en toch hetzelfde aantal logistiek medewerkers. Het nieuwste magazijn van Districenter – onderdeel van …

Meer over deze case

Van Dijck

Verregaande automatisering in AGF-distributiecentrum

Van Dijck

Van Dijck Groenteproducties levert vanuit Noord-Limburg een zeer breed assortiment van vollegrondsgroenten aan retailers en groothandels in Nederland en Europa. …

Meer over deze case

Wil jij ook met ons werken aan soortgelijke projecten?

Bekijk onze vacatures of vertel ons gewoon wat je in je mars hebt via vacature@vanboxtel.nl, stuur je cv mee en wie weet nodigen wij je uit voor een kennismaking en onze toetsdagen.

Bekijk alle vacatures

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op

Ook uw producten volgen van grond tot mond? Of heeft u een ander vraagstuk? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is geen naam ingevuld
Er is geen bedrijfsnaam ingevuld
Er is geen geldig e-mailadres ingevuld
Er is geen telefoonnummer ingevuld
Er is geen bericht ingevuld
Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en algemene voorwaarden van Google.