Dassy
Klant quote

Samen met Vanboxtel ontwikkelden we de plannen en implementeerden we steeds stap voor stap de verbeteringen

Klantcase: Dassy

Vanboxtel-WMS stuurt deels automatisch magazijn van Dassy aan

Dassy ontwerpt, produceert én distribueert professionele werkkleding. Het bedrijf beheert ruim 800.000 artikelen en levert aan 1.350 verdelers in meer dan 27 landen wereldwijd. Dat gebeurt vanuit een grotendeels gemechaniseerd magazijn in Brugge, waarin het Vanboxtel-WMS de processen aanstuurt.

Neem contact op voor meer informatie

Nieuw automatisch magazijn

Vanwege de snelle groei – in nog geen 10 jaar tijd verdubbelde de omzet – bouwde Dassy in 2021 een nieuw magazijn met een oppervlakte van 5.000 m2. Vanboxtel, dat al sinds 2012 het WMS levert en beheert voor het bestaande magazijn, was hier nauw bij betrokken voor de verandering van de logistieke processen. In 10 jaar tijd hebben Dassy en Vanboxtel de processen stap voor stap geoptimaliseerd met diverse mechanische componenten.

Inzetten op continuïteit

“Samen met Vanboxtel ontwikkelden we de plannen en implementeerden we steeds stap voor stap de verbeteringen”, vertelt Hanne Bouckaert, warehouse operations manager bij Dassy. “Bij deze aanpassingen hebben we steeds ingezet op de continuïteit van onze operatie. Op geen enkel moment liepen we een achterstand op de in- en outbound op.”

Schaalbaar en klaar voor de toekomst

Dassy beschikt nu over een state-of-the-art, futureproof en schaalbaar distributiecentrum. Het Vanboxtel-WMS stuurt het gehele logistieke proces vanuit één systeem aan. En dankzij het realtime inzicht kan Dassy de goederenstroom en processen continu optimaliseren. Hiermee kan het bedrijf vlot inspelen op de behoeften van de markt en verdere groeiambities waarmaken.

Prestigieuze award

Dassy’s investering in automatisering en digitalisering bleef niet onopgemerkt. De top van de logistieke wereld in België kende Dassy in 2022 de Logistics Project of the Year Award toe.

Binnenkijken bij Dassy

Benieuwd hoe het eraan toegaat in het hypermoderne magazijn in Brugge? Welke rol het WMS hierin speelt? En hoe de mensen van Dassy de samenwerking met Vanboxtel ervaren? Check de video.

Relevante oplossingen bij deze klantcase

Vanboxtel-WMS
Vanboxtel-WMS Lees meer
Mechanisatie
Mechanisatie Lees meer
Warehouse-assets
Warehouse-assets Lees meer

Meer weten over deze case en de gebruikte technieken?

Neem contact met ons op
Ontdek ook onze andere oplossingen

Ontdek ook onze andere klantcases

Cargo Service Europe (CSE)

Hoe hard CSE ook groeit, het WMS groeit mee

Cargo Service Europe (CSE)

Cargo Service Europe (CSE) in Oss maakte in korte tijd een flinke groei door. De logistieke dienstverlener heeft zo’n 55.000 …

Meer over deze case

Castelein

Volautomatisch ditributiecentrum met warehouse-assets van Vanboxtel

Castelein

Een totale opslagcapaciteit van 30.000 pallets. Met dat doel voor ogen bouwde logistiek dienstverlener Castelein een derde magazijn in België. …

Meer over deze case

Dobbe Transport

Alle systemen volledig in de cloud

Dobbe Transport

Alle systemen volledig in de cloud. En van a tot z bij de tijd op het vlak van logistiek, techniek …

Meer over deze case

“Geen dag is hetzelfde en ik werk met veel verschillende mensen samen”

“In de rol van projectleider ben ik voor meerdere projecten verantwoordelijk. En ik ben dan bij alle fasen betrokken: van het opstellen van de planning tot de inrichting van het systeem. Terwijl mijn collega’s de software ontwikkelen, zorg ik dat de medewerkers van de klant straks met het systeem kunnen werken en dat alles volgens de projectplanning verloopt. Hierbij begeleid ik de klant bij testwerkzaamheden, en richt het systeem samen met de medewerkers stap voor stap in. Het leukste van mijn werk? Dat ik veel bij klanten over de vloer kom en met veel verschillende mensen samenwerk. Bovendien is geen dag hetzelfde: de ene dag ben ik op klantbezoek, de andere bereid ik de cursussen voor en weer een andere keer voer ik testwerkzaamheden uit.”

Joris Willems - Implementatie-engineer

Wil jij ook met ons werken aan soortgelijke projecten?

Bekijk onze vacatures of vertel ons gewoon wat je in je mars hebt via vacature@vanboxtel.nl, stuur je cv mee en wie weet nodigen wij je uit voor een kennismaking en onze toetsdagen.

Bekijk alle vacatures

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op

Ook uw producten volgen van grond tot mond? Of heeft u een ander vraagstuk? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is geen naam ingevuld
Er is geen bedrijfsnaam ingevuld
Er is geen geldig e-mailadres ingevuld
Er is geen telefoonnummer ingevuld
Er is geen bericht ingevuld
Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en algemene voorwaarden van Google.