Dassy
Klant quote

Samen met Vanboxtel ontwikkelden we de plannen en implementeerden we steeds stap voor stap de verbeteringen

Klantcase: Dassy

Vanboxtel-WMS stuurt deels automatisch magazijn van Dassy aan

Dassy ontwerpt, produceert én distribueert professionele werkkleding. Het bedrijf beheert ruim 800.000 artikelen en levert aan 1.350 verdelers in meer dan 27 landen wereldwijd. Dat gebeurt vanuit een grotendeels gemechaniseerd magazijn in Brugge, waarin het Vanboxtel-WMS de processen aanstuurt.

Neem contact op voor meer informatie

Nieuw automatisch magazijn

Vanwege de snelle groei – in nog geen 10 jaar tijd verdubbelde de omzet – bouwde Dassy in 2021 een nieuw magazijn met een oppervlakte van 5.000 m2. Vanboxtel, dat al sinds 2012 het WMS levert en beheert voor het bestaande magazijn, was hier nauw bij betrokken voor de verandering van de logistieke processen. In 10 jaar tijd hebben Dassy en Vanboxtel de processen stap voor stap geoptimaliseerd met diverse mechanische componenten.

Inzetten op continuïteit

“Samen met Vanboxtel ontwikkelden we de plannen en implementeerden we steeds stap voor stap de verbeteringen”, vertelt Hanne Bouckaert, warehouse operations manager bij Dassy. “Bij deze aanpassingen hebben we steeds ingezet op de continuïteit van onze operatie. Op geen enkel moment liepen we een achterstand op de in- en outbound op.”

Schaalbaar en klaar voor de toekomst

Dassy beschikt nu over een state-of-the-art, futureproof en schaalbaar distributiecentrum. Het Vanboxtel-WMS stuurt het gehele logistieke proces vanuit één systeem aan. En dankzij het realtime inzicht kan Dassy de goederenstroom en processen continu optimaliseren. Hiermee kan het bedrijf vlot inspelen op de behoeften van de markt en verdere groeiambities waarmaken.

Prestigieuze award

Dassy’s investering in automatisering en digitalisering bleef niet onopgemerkt. De top van de logistieke wereld in België kende Dassy in 2022 de Logistics Project of the Year Award toe.

Binnenkijken bij Dassy

Benieuwd hoe het eraan toegaat in het hypermoderne magazijn in Brugge? Welke rol het WMS hierin speelt? En hoe de mensen van Dassy de samenwerking met Vanboxtel ervaren? Check de video.

Relevante oplossingen bij deze klantcase

Vanboxtel-WMS
Vanboxtel-WMS Lees meer
Mechanisatie
Mechanisatie Lees meer
Warehouse-assets
Warehouse-assets Lees meer

Meer weten over deze case en de gebruikte technieken?

Neem contact met ons op
Ontdek ook onze andere oplossingen

Ontdek ook onze andere klantcases

Castelein

Volautomatisch ditributiecentrum met warehouse-assets van Vanboxtel

Castelein

Een totale opslagcapaciteit van 30.000 pallets. Met dat doel voor ogen bouwde logistiek dienstverlener Castelein een derde magazijn in België. …

Meer over deze case

Delta Wines

SaaS, voicepicking en EMCS: Delta Wines heeft volledig nieuw wms

Delta Wines

Met een goederenstroom van ruim 75 miljoen flessen per jaar is Delta Wines de grootste wijngroothandel in de Benelux. Gaat …

Meer over deze case

Malanico Retail

Inrichting van techniek, software en hardware

Malanico Retail

Noem een product op het gebied van voeding en apotheekbenodigdheden voor dieren, en Malanico Retail heeft het. Met meer dan …

Meer over deze case

Wil jij ook met ons werken aan soortgelijke projecten?

Bekijk onze vacatures of vertel ons gewoon wat je in je mars hebt via vacature@vanboxtel.nl, stuur je cv mee en wie weet nodigen wij je uit voor een kennismaking en onze toetsdagen.

Bekijk alle vacatures

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op

Ook uw producten volgen van grond tot mond? Of heeft u een ander vraagstuk? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is geen naam ingevuld
Er is geen bedrijfsnaam ingevuld
Er is geen geldig e-mailadres ingevuld
Er is geen telefoonnummer ingevuld
Er is geen bericht ingevuld
Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en algemene voorwaarden van Google.