GreenCo
Klant quote

Vraag en aanbod op zeven locaties feilloos op elkaar afgestemd.

Klantcase: GreenCo

Zeven locaties, één geautomatiseerd systeem

Greenco was de eerste teler in Nederland die snacktomaatjes, komkommertjes en mini-paprikaatjes presenteerde. Inmiddels zijn de bekers van Tommies en Fred & Ed niet meer weg te denken uit de Nederlandse en buitenlandse supermarkten. Greenco staat zelfs in de top vijf van beste tomatentelers ter wereld. Dan heb je natuurlijk een naam hoog te houden. Alles draait om een feilloze traceerbaarheid van producten, kwaliteitsgarantie en een snelle levering. Daarbij zijn realtime inzicht en betrouwbare prognoses cruciaal.

Neem contact op voor meer informatie

Van oogst tot levering

Van de oogst tot en met de levering: het hele logistieke proces wordt sinds kort gecoördineerd en geregistreerd met het Warehouse Management Systeem (WMS) van Vanboxtel. Op de zes teeltlocaties en de centrale productie worden alle verplaatsingen van de groenten en verpakkingen gescand en vastgelegd. Is een pallet met eindproduct klaar? Dan krijgt deze een barcode met de informatie van de afnemer. Zo zijn niet alleen alle oogstgegevens en verkoopaantallen realtime inzichtelijk, ook zijn alle producten direct traceerbaar.

Prognose en werkelijkheid naast elkaar

Dankzij de tracking & tracing-functionaliteit van het WMS staan de prognoses en werkelijke aantallen nu altijd overzichtelijk naast elkaar. Vraag en aanbod worden feilloos op elkaar afgestemd, waardoor Greenco snel kan anticiperen. Is er minder geoogst dan nodig was? Dan kan er snel extern worden ingekocht. En vice versa: ook bij een overschot wordt direct actie ondernomen en niks meer weggegooid. Zo werkt Greenco efficiënter, met hogere omloopsnelheid en altijd met gegarandeerde kwaliteit.

Relevante oplossingen bij deze klantcase


Meer weten over deze case en de gebruikte technieken?

Neem contact met ons op
Ontdek ook onze andere oplossingen

Ontdek ook onze andere klantcases

Delta Wines

SaaS, voicepicking en EMCS: Delta Wines heeft volledig nieuw wms

Delta Wines

Met een goederenstroom van ruim 75 miljoen flessen per jaar is Delta Wines de grootste wijngroothandel in de Benelux. Gaat …

Meer over deze case

SIBO Fluidra

Update voor systemen en apparatuur en 24/7 ondersteuning

SIBO Fluidra

Zwemvijvers, zwembaden, (koi)vijvers, beregeningsinstallaties en kunststof leidingen. Bestel je deze bij producent en distributeur SIBO Fluidra in Veghel, dan worden …

Meer over deze case

Unipharma

Tracking & tracing via lotcodes en barcodescanners

Unipharma

Noem een gezondheidsproduct, en UniPharma heeft het. De groothandel levert maar liefst 43.000 verschillende verzorgingsartikelen, zelfzorgmedicijnen en voedingsmiddelen aan ruim …

Meer over deze case

Wil jij ook met ons werken aan soortgelijke projecten?

Bekijk onze vacatures of vertel ons gewoon wat je in je mars hebt via vacature@vanboxtel.nl, stuur je cv mee en wie weet nodigen wij je uit voor een kennismaking en onze toetsdagen.

Bekijk alle vacatures

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op

Ook uw producten volgen van grond tot mond? Of heeft u een ander vraagstuk? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is geen naam ingevuld
Er is geen bedrijfsnaam ingevuld
Er is geen geldig e-mailadres ingevuld
Er is geen telefoonnummer ingevuld
Er is geen bericht ingevuld
Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en algemene voorwaarden van Google.