Intersafe
Klant quote

Handterminals en touchscreens wijzen visueel de weg in het magazijn.

Klantcase: Intersafe

Touchscreens brengen efficiency in complexe logistiek

Van veiligheidskleding en -schoenen tot helmen, gehoorbeschermers en zuurstofmaskers: Intersafe levert producten voor veiligheid op de werkplek. Op basis van orders én bestellingen via de webshop verlaten zo’n 20.000 pakketten maandelijks het magazijn. En veel daarvan zijn persoonsgebonden: zo ontvangt iemand op zijn werk óf huisadres een kant-en-klaar pakket met bijvoorbeeld een paar schoenen, broeken, jassen en overalls. Uiteraard in de juiste maten en voorzien van een door Intersafe bedrukt bedrijfslogo en naamplaatje. Een complexe logistiek waar de groothandel met de papieren administratie niet meer uitkwam. Tijd voor een geavanceerd systeem.

Neem contact op voor meer informatie

Visueel picken & packen

Zowel in het magazijn als de drukkerij werken mensen nu niet alleen met handterminals, maar ook met de nieuwe touchscreens van Vanboxtel. Foto’s en afbeeldingen wijzen de zeventig medewerkers visueel de weg bij de afhandeling van meerdere orders tegelijk. Daarnaast worden alle stappen in het logistieke proces gescand. En doordat de gegevens overzichtelijk in het Warehouse Management Systeem (WMS) binnenkomen en worden vastgelegd, worden nu ook spoedorders met de juiste prioriteit behandeld.

Rust op kantoor en de werkvloer

Vanboxtel zette de papierberg om in slimme automatisering en zorgde voor een feilloze koppeling met het ERP-pakket van Intersafe. Dankzij tracking & tracing heeft de procesoperator realtime inzicht in de voorraad en goederenstroom en kan hij direct ingrijpen bij knelpunten. Dat zorgt niet alleen voor meer efficiency, minder fouten en productieverhoging, maar ook voor de nodige rust op kantoor en de werkvloer. Iets wat Intersafe belangrijk vond. Want ook rust staat voor veiligheid.

Relevante oplossingen bij deze klantcase


Meer weten over deze case en de gebruikte technieken?

Neem contact met ons op
Ontdek ook onze andere oplossingen

Ontdek ook onze andere klantcases

SIBO Fluidra

Update voor systemen en apparatuur en 24/7 ondersteuning

SIBO Fluidra

Zwemvijvers, zwembaden, (koi)vijvers, beregeningsinstallaties en kunststof leidingen. Bestel je deze bij producent en distributeur SIBO Fluidra in Veghel, dan worden …

Meer over deze case

Unipharma

Tracking & tracing via lotcodes en barcodescanners

Unipharma

Noem een gezondheidsproduct, en UniPharma heeft het. De groothandel levert maar liefst 43.000 verschillende verzorgingsartikelen, zelfzorgmedicijnen en voedingsmiddelen aan ruim …

Meer over deze case

Malanico Retail

Nieuwe inrichting van techniek, software en hardware

Malanico Retail

Noem een product op het gebied van voeding en apotheekbenodigdheden voor dieren, en Malanico Retail heeft het. Met meer dan …

Meer over deze case

“Ik sla de brug tussen de hard- en software van ons Supply Chain System”

“Een brug slaan tussen de hardware en software. Daar komt mijn werk in het kort op neer. Samen met mijn collega’s van het scriptingteam zorg ik bijvoorbeeld dat onze Supply Chain Software op de virtuele servers draait. Een boeiende uitdaging op dit moment is de overgang van Windows naar Android. Daardoor is bijvoorbeeld het beheer van de barcodescanners een stuk belangrijker geworden, denk alleen al aan de security. Deze en andere ontwikkelingen maken mijn werk dynamisch. Want er zijn continu interessante innovaties in de IT, en dat merk je bij Vanboxtel over de volledige breedte.”

Hans Donkers - Software-engineer scripting

Wil jij ook met ons werken aan soortgelijke projecten?

Bekijk onze vacatures of vertel ons gewoon wat je in je mars hebt via vacature@vanboxtel.nl, stuur je cv mee en wie weet nodigen wij je uit voor een kennismaking en onze toetsdagen.

Bekijk alle vacatures

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op

Ook uw producten volgen van grond tot mond? Of heeft u een ander vraagstuk? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is geen naam ingevuld
Er is geen bedrijfsnaam ingevuld
Er is geen geldig e-mailadres ingevuld
Er is geen telefoonnummer ingevuld
Er is geen bericht ingevuld
Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en algemene voorwaarden van Google.