SIBO Fluidra
Klant quote

Een supersnel 10 GB-netwerk, virtuele servers en thin client-werkplekken: SIBO is volledig up-to-date.

Klantcase: SIBO Fluidra

Update voor systemen en apparatuur en 24/7 ondersteuning

Zwemvijvers, zwembaden, (koi)vijvers, beregeningsinstallaties en kunststof leidingen. Bestel je deze bij producent en distributeur SIBO Fluidra in Veghel, dan worden alle onderdelen en benodigdheden nog dezelfde dag vanuit één distributiecentrum verzonden. SIBO schakelde Vanboxtel in voor het vernieuwen van de automatisering om te zorgen dat de processen ook in de toekomst efficiënt blijven verlopen.

Neem contact op voor meer informatie

Volledig nieuwe inrichting

Structuur, zowel qua inrichting van de infrastructuur als van de fysieke computerruimtes. Vooral daar was bij SIBO behoefte aan. Maar ook aan het beheer en het up-to-date houden van de IT-omgeving. Vanboxtel verving de traditionele pc’s door server based computing in combinatie met thin client-werkplekken. Ook installeerden we virtuele servers op basis van de nieuwste Windows- en Linux-besturingssystemen en vervingen we het 1 GB-netwerk door snelle nieuwe switches en een 10 GB-netwerk. Zo’n omvangrijk project in één keer ontwikkelen, testen en implementeren? Dat is niet verstandig. We knipten het dan ook op in acht implementatiefasen, die stuk voor stuk succesvol verliepen.

Continuïteit en security gewaarborgd

De server based computing in de omgeving van SIBO maakt centraal beheer door Vanboxtel mogelijk. Naast 24/7 ondersteuning doen we ook het periodieke onderhoud en updates. Dat gebeurt zowel op afstand, vanuit Boekel, als bij de klant op locatie. We voeren bijvoorbeeld automatisch beveiligingsupdates door. Gaat het om de soft- en hardware, dan heeft SIBO met Vanboxtel één vast aanspreekpunt. “De continuïteit en security van onze systemen én processen zijn nu geborgd”, aldus Gerrit Roelofsen van SIBO. “De gefaseerde aanpak werkte voor ons ook erg prettig. Er was continu overzicht. Hierdoor zijn onze bedrijfskritische processen geen enkele keer verstoord. Gedurende het project begreep ik steeds beter waarom Vanboxtel ervoor koos om het project op te knippen in fasen, en om stap voor stap te implementeren.”

Relevante oplossingen bij deze klantcase

Hardware
Hardware Lees meer
Netwerkbeheer
Netwerkbeheer Lees meer
Systeembeheer
Systeembeheer Lees meer
Support/service
Support/service Lees meer

Meer weten over deze case en de gebruikte technieken?

Neem contact met ons op
Ontdek ook onze andere oplossingen

Ontdek ook onze andere klantcases

Unipharma

Tracking & tracing via lotcodes en barcodescanners

Unipharma

Noem een gezondheidsproduct, en UniPharma heeft het. De groothandel levert maar liefst 43.000 verschillende verzorgingsartikelen, zelfzorgmedicijnen en voedingsmiddelen aan ruim …

Meer over deze case

Van Dijck

Verregaande automatisering in AGF-distributiecentrum

Van Dijck

Van Dijck Groenteproducties levert vanuit Noord-Limburg een zeer breed assortiment van vollegrondsgroenten aan retailers en groothandels in Nederland en Europa. …

Meer over deze case

Romar Trading, Aruba

Geavanceerde app

Romar Trading, Aruba

Op de Carïben gaan de zaken anders dan wij hier gewend zijn. Afspraak is afspraak? Niet op Aruba. Daar komt …

Meer over deze case

Wil jij ook met ons werken aan soortgelijke projecten?

Bekijk onze vacatures of vertel ons gewoon wat je in je mars hebt via vacature@vanboxtel.nl, stuur je cv mee en wie weet nodigen wij je uit voor een kennismaking en onze toetsdagen.

Bekijk alle vacatures

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op

Ook uw producten volgen van grond tot mond? Of heeft u een ander vraagstuk? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is geen naam ingevuld
Er is geen bedrijfsnaam ingevuld
Er is geen geldig e-mailadres ingevuld
Er is geen telefoonnummer ingevuld
Er is geen bericht ingevuld
Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en algemene voorwaarden van Google.