SRG International
Klant quote

Volledige ontzorging op het gebied van hardware, software, telefonie en systeembeheer.

Klantcase: SRG International

Software, hardware, telefonie en 24/7 support

Chocolade, koek, snoep en ander lekkers. Mede dankzij SRG International vinden we ook bij de non-foodretail, zoals Action, zoetwaren in het schap. De leverancier koopt enorme restpartijen uit wel dertig landen in en zet deze in heel korte tijd internationaal weer af. Maar daar gaat wel wat aan vooraf. Werkelijk alles wordt opnieuw verpakt in de door de afnemer gewenste verpakking, samenstelling en hoeveelheid. Dat én het feit dat aan levensmiddelen hoge kwaliteitseisen zijn verbonden, maakte registratie noodzakelijk.

Neem contact op voor meer informatie

Volledige ontzorging

SRG International doet waar hij goed in is. Vanboxtel doet de rest. En daarmee doelen we niet alleen op de zorg voor slimme logistieke processen via ons Warehouse Management Systeem (WMS). Ook het volledige systeembeheer verzorgen we vanuit Boekel, net zoals de hardwaretelefonie én de bediening van de presentatieschermen. Ook ontwikkelden we een systeem voor het labelen en etiketteren van de producten.

Flinke boost in efficiency

Scanners registreren nu alle stappen van de inkomende en uitgaande goederenstroom. Zo weten ze bij SRG International precies hoeveel van welke chocolaatjes bij elkaar in een doosje zijn gegaan en wat er dus nog op voorraad is. De efficiency kreeg daardoor een flinke boost. En dankzij tracking & tracing kan elk product in het gigantische magazijn én daarbuiten direct worden getraceerd. Daarbij maakt SRG International zich geen enkele zorgen over de techniek. Alle systemen en apparatuur zijn bij Vanboxtel in goede handen en worden 24/7 ondersteund door de servicedesk.

Relevante oplossingen bij deze klantcase


Meer weten over deze case en de gebruikte technieken?

Neem contact met ons op
Ontdek ook onze andere oplossingen

Ontdek ook onze andere klantcases

Intersafe

Touchscreens brengen efficiency in complexe logistiek

Intersafe

Van veiligheidskleding en -schoenen tot helmen, gehoorbeschermers en zuurstofmaskers: Intersafe levert producten voor veiligheid op de werkplek. Op basis van …

Meer over deze case

Romar Trading, Aruba

Geavanceerde app

Romar Trading, Aruba

Op de Carïben gaan de zaken anders dan wij hier gewend zijn. Afspraak is afspraak? Niet op Aruba. Daar komt …

Meer over deze case

Dobbe Transport

Alle systemen volledig in de cloud

Dobbe Transport

Alle systemen volledig in de cloud. En van a tot z bij de tijd op het vlak van logistiek, techniek …

Meer over deze case

“Ik werk van a tot z aan projecten en schakel rechtstreeks met de klant’

“Als je graag zelfstandig werkt en veel eigen verantwoordelijkheden wilt hebben, dan moet je bij Vanboxtel zijn. Als software-engineer pak je projecten van begin tot eind op. Ik heb contact met de klant over de wensen en eisen, onderzoek de mogelijkheden en ontwikkel de oplossing. Moet onze software bijvoorbeeld communiceren met mechanica? Dan heb ik rechtstreeks afstemming met de mensen op de werkvloer bij de klant. Laatst heb ik ook onze voice-oplossing bij een grote Nederlandse supermarktketen aangepast. In overleg met de pickers heb ik de voicecommando’s eenvoudiger gemaakt en geïmplementeerd. Plus een training gegeven aan de pickers. Mijn werk is afwisselend en uitdagend. En het mooie is: ik sta nooit in de file voor deze mooie IT-baan. Dat is ook wat waard.”

Mark van de Braak - Software-engineer

Wil jij ook met ons werken aan soortgelijke projecten?

Bekijk onze vacatures of vertel ons gewoon wat je in je mars hebt via vacature@vanboxtel.nl, stuur je cv mee en wie weet nodigen wij je uit voor een kennismaking en onze toetsdagen.

Bekijk alle vacatures

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op

Ook uw producten volgen van grond tot mond? Of heeft u een ander vraagstuk? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is geen naam ingevuld
Er is geen bedrijfsnaam ingevuld
Er is geen geldig e-mailadres ingevuld
Er is geen telefoonnummer ingevuld
Er is geen bericht ingevuld
Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en algemene voorwaarden van Google.