Talent gezocht

Werken bij Vanboxtel, iets voor jou?

Bij Vanboxtel staan inzet, gedrevenheid en ambitie centraal. We komen graag in contact met leergierige en initiatiefrijke mensen die goed samenwerken en communiceren. Heb je een passie voor techniek en logistieke en productieprocessen? Is analytisch denken jouw tweede natuur en neem je graag verantwoordelijkheid? Dan lijk je alles in huis te hebben voor een mooie carrière bij Vanboxtel.

Ja dat is iets voor mij Bekijk alle vacatures

Tracking & tracing via lotcodes en barcodescanners

Noem een gezondheidsproduct, en UniPharma heeft het. De groothandel levert maar liefst 43.000 verschillende verzorgingsartikelen, zelfzorgmedicijnen en voedingsmiddelen aan ruim 2.000 winkels in Nederland en België. Naast deze winkelleveringen hande...

Meer over dit project Meer projecten

De identiteit van vanboxtel

Onze medewerkers vormen de ruggengraat van ons bedrijf. We doen er dan ook alles aan om te zorgen dat zij op de juiste plek zitten en doen waar zij goed in zijn. Dat zij gedreven en nieuwsgierig blijven en zich kunnen blijven ontwikkelen. En dat zij lekker in hun vel zitten in een ontspannen sfeer en gezonde werkomgeving. De aandacht die we hieraan besteden, vormt de basis van onze identiteit.

Meer over onze identiteit Onze cultuur

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Neem contact op