Koel en vries: optimale grip en kwaliteitszekerheid
 

Gekoelde en bevroren goederen vragen een zorgvuldige behandeling. Ons Warehouse Management Systeem (WMS) geeft u grip op het complete proces van ontvangst tot en met aflevering. Van juiste registratie, kwaliteitscontroles en tracking & tracing, tot gerichte sturing van mensen en machines op de werkvloer. Zodat producten voortdurend onder exact de juiste condities worden vervoerd, bewaard en opgeslagen.

Voice-oplossingen en meer

Werkt u al met spraakgestuurde orderpicking? Zeker in koel- en vriescabines en op andere plekken waar medewerkers handschoenen dragen, zijn voice-oplossingen ideaal. Wist u dat u ook bij ons terecht kunt voor advies over de inrichting van uw magazijn of logistiek? Wat is de beste plek voor snellopers? Hoe optimaliseert u de routing? Bij Vanboxtel profiteert u van bijna dertig jaar aan logistieke kennis en ervaring.

Draadloze infrastructuur

Ook de zorg voor uw draadloze infrastructuur kunt u aan ons overlaten. Dat begint met een doordachte positionering van de verschillende access points, uiteraard in klimaatkasten. Daarbij kunt u vertrouwen op een naadloze overgang tussen zones.

Waarom Vanboxtel als partner?

  • Bijna dertig jaar aan logistieke kennis en ervaring in één oplossing
  • Een sturend WMS: duidelijke instructies op de werkvloer
  • Flexibiliteit: sturing volledig af te stemmen op productsoort
  • Productiviteitsverhoging en kwaliteitsverbetering
  • Totaaloplossing: software, hardware én implementatie in één hand
  • Snelle implementatie: in drie maanden
  • 24/7 support via onze eigen servicedesk

Koel & vries

Geavanceerde app

Mobiele terminals en proof-of-delivery-functie vegen in één keer de papieren administratie van tafel.

Op de Cariben gaan de zaken anders dan wij hier gewend zijn. Afspraak is afspraak? Niet op Aruba. Daar komt het vaak voor dat bestellingen op het moment van levering nog worden herzien of geweigerd. Handig voor de afnemer. Maar een uitdaging voor groothandels. Elke dag komen goederen retour. Romar Trading, drankimporteur en groothandel van bijvoorbeeld Heineken, Guinness en Johnny Walker, kreeg de creditstroom nauwelijks meer verwerkt. Vanboxtel zette de enorme papierberg om in een slimme app.

Meer over dit project Meer klantcases

Transport Management Systeem

Met zo min mogelijk voertuigen, kilometers en uren uw orders verwerken: daar draait het om in de wereld van logistiek en transport. Het Transport Management Systeem (TMS) van Vanboxtel is de basis voor een optimale beheersing van de vervoerskwaliteit en -kosten. Slimme automatisering zorgt bovendien voor minder papierwerk, meer inzicht én tijdwinst. Veel klanten profiteren hierdoor van kostenbesparingen tot wel 30%.

Meer over dit product

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Neem contact op