Flexibiliteit en efficiency voor producenten
 

Als producent wilt u snel kunnen inspelen op klantvragen. En minstens zo belangrijk: de kosten optimaal beheersen en beperken. Met het Warehouse Management Systeem (WMS) van Vanboxtel legt u de basis voor een gecontroleerde en toekomstgerichte bedrijfsvoering. De voordelen zijn talrijk: van een doordachte aansturing van de productie tot complete tracking & tracing van grondstoffen en eindproducten.

Slimme automatisering

Efficiency staat voorop bij de inrichting van uw WMS. Niet voor niets kiezen veel producenten voor de integratie van mechanische oplossingen zoals rollenbanen, liften en mobiele stellingen. Ook de koppeling met uw ERP-pakket is te realiseren. Via Electronic Data Interchange zorgen we voor goede communicatie tussen uw ERP-pakket en het WMS.

Waarom Vanboxtel als partner?

  • Bijna dertig jaar aan logistieke kennis en ervaring in één oplossing
  • Een sturend WMS: duidelijke instructies op de werkvloer
  • Verregaande tracking & tracing
  • Feilloze communicatie met uw ERP-pakket
  • Productiviteitsverhoging door verbetering efficiency
  • Totaaloplossing: software, hardware én implementatie in één hand
  • Snelle implementatie: in drie maanden
  • 24/7 support via onze eigen servicedesk

Producenten

Zeven locaties, één geautomatiseerd systeem

Vraag en aanbod op zeven locaties feilloos op elkaar afgestemd.

Greenco was de eerste teler in Nederland die snacktomaatjes, komkommertjes en mini-paprikaatjes presenteerde. Inmiddels zijn de bekers van Tommies en Fred & Ed niet meer weg te denken uit de Nederlandse en buitenlandse supermarkten. Greenco staat zelfs in de top vijf van beste tomatentelers ter wereld. Dan heb je natuurlijk een naam hoog te houden. Alles draait om een feilloze traceerbaarheid van producten, kwaliteitsgarantie en een snelle levering. Daarbij zijn realtime inzicht en betrouwbare prognoses cruciaal.

Meer over dit project Meer klantcases

Warehouse Management Systeem

Een slimme automatisering van de goederenstroom in uw magazijn zorgt niet alleen voor meer efficiency, maar ook voor hogere kwaliteit en lagere kosten. Dat bewijst het Warehouse Management Systeem (WMS) van Vanboxtel. Een unieke softwareoplossing waarin een schat aan logistieke kennis en ervaring opgesloten zit.

Meer over dit product

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Neem contact op