Ik wil meer grip op de kosten van mijn logistieke processen.
 

Ik wil meer grip op de kosten van mijn logistieke processen
 

Lopen logistiek medewerkers nog steeds met formulieren rond? Worden er te veel fouten gemaakt? Of hebt u het gevoel dat handelingen efficiënter kunnen? Dan kunt u ongetwijfeld flinke kostenbesparingen realiseren binnen uw logistieke processen. Hoe precies? Bij Vanboxtel hebben we alle kennis en ervaring in huis om u hierover goed te adviseren.

Logistieke kosten besparen

Naast jarenlange ervaring hebben we tastbare oplossingen die de efficiency verhogen en kosten besparen. Zoals:

  • Warehouse Management Systeem. Dit is de basis van een slimme automatisering van uw goederenstroom. Dé manier om een stevige efficiencyslag te maken in uw logistieke processen.
  • Barcodescanning en automatische identificatie. Alles wat op de werkvloer gebeurt, wordt automatisch verwerkt en geregistreerd in de systemen. Dat betekent realtime inzicht, minder fouten en minder administratie op kantoor. Oftewel: directe winst. 
  • Voice-oplossingen. Orderpickers krijgen mondeling instructies via de headset en hebben dus beide handen vrij. Daardoor werken zij sneller en nauwkeuriger.

Kwaliteit omhoog, kosten omlaag?

Wij zorgen voor een oplossing die naadloos aansluit op uw organisatie en uw processen. Bel ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking.

Ik wil meer grip op de kosten van mijn logistieke processen.

Tracking & tracing via lotcodes en barcodescanners

Realtime inzicht als basis voor meer efficiency en kwaliteit

Noem een gezondheidsproduct, en UniPharma heeft het. De groothandel levert maar liefst 43.000 verschillende verzorgingsartikelen, zelfzorgmedicijnen en voedingsmiddelen aan ruim 2.000 winkels in Nederland en België. Naast deze winkelleveringen handelt UniPharma in hetzelfde DC, in opdracht van webdrogisterijen, een sterk groeiend aantal fulfilment orders af. Zo komt het dat hele pallets en grote omdozen naast een enkel doosje pijnstillers op de picklijst staan. Tel daarbij op hoe belangrijk tracking & tracing bij medicijnen en voeding is, en u begrijpt waarom UniPharma bij Vanboxtel aanklopte.

Meer over dit project Meer klantcases

Neem gerust contact op

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.