Ik wil meer grip op kwaliteit in mijn magazijn.

Ik wil meer grip op kwaliteit in mijn magazijn
 

Telefoontjes over verkeerde leveringen, arbeidsintensieve retourafhandelingen en... erger nog: ontevreden klanten. Fouten in magazijnen zijn funest voor de productiviteit en de klanttevredenheid. Met het Warehouse Management Systeem (WMS) van Vanboxtel rekent u af met foutgevoelige processen. Doordat we zaken op doordachte wijze automatiseren, kunnen bepaalde handelingen simpelweg niet meer misgaan en worden bijna-fouten vroegtijdig gesignaleerd. Dat is pas grip op uw kwaliteit en leverbetrouwbaarheid.

Optimaal inzicht: realtime en achteraf

Orderpickers die hun handen vrij hebben, werken sneller en zorgvuldiger. Niet voor niets is de combinatie van ons WMS en voicepicking zo interessant. Minstens zo belangrijk is realtime inzicht via geavanceerde tracking & tracing. En niet te vergeten: herleidbare informatie achteraf. Hiervoor bieden wij barcodescanning, maar ook tal van andere methodes van automatische identificatie.

Kwaliteit omhoog, inzicht verbeteren?

Wij creëren een totaaloplossing die volledig is afgestemd op uw organisatie, uw processen en uw wensen. Neem voor een goed gesprek contact met ons op.

Ik wil meer grip op kwaliteit in mijn magazijn.

100% traceerbaarheid en logica in opslag

Overzicht, efficiency en een significante rendementsverbetering.

Ruim 1,2 miljoen autoruiten levert Carglass® jaarlijks uit. Best een uitdaging, zeker als je de gigantische hoeveelheid soorten en maten kent. Voor elke auto gelden gemiddeld zeven optionele ruiten. Welke het moet zijn, dat weet de servicemonteur pas ter plekke. Van de zeven ruiten komen er dus zes retour, en dan te bedenken dat sommige auto’s wel 25 opties kennen! Hoe stal, pick, verpak en vervoer je efficiënt zo veel ruiten met verschillende krommingen en specificaties? En dat in vier magazijnen, met al die retourafhandelingen en kwaliteitscontroles. Tijd voor een geavanceerd systeem.

Meer over dit project Meer klantcases

Neem gerust contact op

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.