Ik wil meer grip op kwaliteit in transport.
 

Ik wil meer grip op kwaliteit in transport
 

Een efficiënte transportplanning maakt het verschil tussen winst en verlies. Maar kwaliteit is minstens zo belangrijk. Het Transport Management Systeem (TMS) van Vanboxtel geeft u grip op de vervoerskwaliteit en -kosten. Foutgevoelige handmatige processen zijn verleden tijd. Zo checkt het systeem bijvoorbeeld of de juiste goederen in de juiste vrachtwagen gaan. Staan alle signalen letterlijk op groen? Dan kan de chauffeur op pad.

Uitgekiende routeplanning en meer

Het TMS bestaat uit software voor de planner en mobiele terminals met een proof-of-delivery-app voor de (vracht)auto’s . De transportopdrachten worden automatisch vertaald naar ritten, met alle orders in de meest ideale volgorde. Komt er een adres bij? Geen punt, flexibiliteit is de kracht van het TMS. Net zoals een uitstekende traceerbaarheid. De automatische registratie en verwerking van kilometers, aflevertijden, emballage, manco’s en andere relevante gegevens zorgt voor een feilloze en efficiënte administratie.

Kwaliteit omhoog, inzicht verbeteren?

Wij creëren een totaaloplossing die volledig is afgestemd op uw organisatie, uw processen en uw wensen. Neem voor een goed gesprek contact met ons op.

Ik wil meer grip op kwaliteit in transport.

Geavanceerde app

Mobiele terminals en proof-of-delivery-functie vegen in één keer de papieren administratie van tafel.

Op de Cariben gaan de zaken anders dan wij hier gewend zijn. Afspraak is afspraak? Niet op Aruba. Daar komt het vaak voor dat bestellingen op het moment van levering nog worden herzien of geweigerd. Handig voor de afnemer. Maar een uitdaging voor groothandels. Elke dag komen goederen retour. Romar Trading, drankimporteur en groothandel van bijvoorbeeld Heineken, Guinness en Johnny Walker, kreeg de creditstroom nauwelijks meer verwerkt. Vanboxtel zette de enorme papierberg om in een slimme app.

Meer over dit project Meer klantcases

Neem gerust contact op

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.