Ik wil verschillende systemen integreren.

Ik wil verschillende systemen integreren
 

Geavanceerde logistieke systemen zijn een mix van soft- en hardware, mechanische elementen, telefonie en toegangscontrole. Voor optimale efficiency is het van het grootste belang dat al die onderdelen feilloos met elkaar communiceren. Laat dit maar aan Vanboxtel over. Wij verzorgen niet alleen de integratie van uw systemen en software, maar realiseren ook een feilloze koppeling met die van uw zakenpartners.

Breed scala aan koppelingen

Vanboxtel verzorgt de totale integratie van:

  • Interne en externe bedrijfsapplicaties. Via Electronic Data Interchange (EDI) realiseren we geautomatiseerde data-uitwisseling tussen u en uw zakenpartners, welke software u ook gebruikt. Dé basis voor snel en efficiënt zakendoen.
  • Mechanische elementen in uw logistieke systemen. Of het nu gaat om rollenbanen, liften, robots, paternosters of complete weeg- en etiketteerlijnen. Ongeacht het merk of type. Met adequate software creëren we een naadloze aansluiting op uw systeem.
  • Telefonie en toegangscontrole. Ons Total Control Systeem (TCS) combineert een contactenlijst met geavanceerde telefoniefunctionaliteit, autorisaties en beveiliging. Hiermee laat u niets aan het toeval over.

Systemen beter laten communiceren?

De integratie van bedrijfsapplicaties, mechanica en overige systemen leidt tot kostenbesparing, meer efficiency en minder fouten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Ik wil verschillende systemen integreren.

Software, hardware, telefonie en 24/7 support

Volledige ontzorging op het gebied van hardware, software, telefonie en systeembeheer.

Chocolade, koek, snoep en ander lekkers. Mede dankzij Strootman Group vinden we ook bij de non-foodretail, zoals Action, zoetwaren in het schap. De leverancier koopt enorme restpartijen uit wel dertig landen in en zet deze in heel korte tijd internationaal weer af. Maar daar gaat wel wat aan vooraf. Werkelijk alles wordt opnieuw verpakt in de door de afnemer gewenste verpakking, samenstelling en hoeveelheid. Dat én het feit dat aan levensmiddelen hoge kwaliteitseisen zijn verbonden, maakte registratie noodzakelijk.

Meer over dit project Meer klantcases

Neem gerust contact op

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.