Vanboxtel zoekt
talent
 

Analytisch vermogen, nieuwsgierigheid, teamgeest en doorzettingsvermogen. Dat zijn pak ‘m beet de competenties die je nodig hebt om te slagen bij Vanboxtel. Wij zijn continu op zoek naar talent. Mensen die uitdagende vraagstukken niet uit de weg gaan, met plezier hun tanden ergens inzetten en pas loslaten als de oplossing op tafel ligt.

Welke opleiding heb je nodig?

Je kunt met vrijwel iedere bètaopleiding op hbo- of wo-niveau bij ons terecht. Als je maar over de juiste kwaliteiten beschikt en nooit uitgeleerd bent. En interesse hebt in de wereld van techniek of logistiek natuurlijk! Samen bekijken we op welke plek in ons bedrijf jij het best tot je recht komt. Iedereen die bij ons aan de slag gaat, volgt een intensief opleidingstraject.

Zijn wij een goede match?

  • Omschrijf jij jezelf als leergierig, analytisch, oplossingsgericht en nieuwsgierig?
  • Heb je interesse in techniek of logistiek in de breedste zin van het woord?
  • Spreekt ons bedrijf je aan?

Drie keer ja? Dan liggen er vast kansen voor jou bij Vanboxtel. Bekijk onze vacatures of vertel ons gewoon wat je in je mars hebt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., stuur je cv mee en wie weet nodigen wij je uit voor een kennismaking en onze toetsdagen.

Werken bij Vanboxtel

Toetsdagen

Bij Vanboxtel investeren we stevig in nieuwe collega’s, onder meer via een intensief opleidingstraject. Enorm boeiend, maar het moet wel bij je passen. Ben je bij ons geweest voor een kennismaking en houden we daar beiden een goed gevoel aan over? Dan krijg je een uitnodiging voor onze toetsdagen. Dit is een driedaags programma waarbij je verschillende opdrachten uitvoert en uitgebreid kennismaakt met ons bedrijf. Scoor je goed en is er een klik? Dan heten we je van harte welkom als nieuwe collega.

Stage of afstuderen

Een interessante stage- of afstudeeropdracht is belangrijk voor je toekomst. Bij Vanboxtel bieden we gedreven studenten dan ook graag een leerzame ervaring. Kant-en-klare opdrachten hebben wij niet op de plank liggen. Veel liever kijken wij samen met jou waar je interesses liggen en hoe die aansluiten bij actuele vraagstukken binnen ons bedrijf. Zo komen we samen tot een stage- of afstudeeropdracht die ons beiden uitdaagt en verder helpt.

Wat wij bieden

Bij Vanboxtel vind je een inspirerende, innovatieve en leerzame werkomgeving, waarin persoonlijke groei voorop staat. En waar je je blijvend kunt ontwikkelen. Niet voor niets hebben we veel collega’s die hier al jarenlang werken.

Onze cultuur

Vanboxtel is een familiebedrijf met aandacht voor de mens. Informeel, persoonlijk en collegiaal. De gezamenlijke lunch in ons eigen restaurant is altijd een uitstekend moment om collega’s te ontmoeten. Zeker omdat er zo veel verschillende mensen bij ons werken. Van informatici en elektrotechnici tot bedrijfskundigen en alles daartussenin. Zij werken samen in deskundige en hechte teams. Want teamwork vinden we belangrijk bij Vanboxtel.

Kom jij werken bij Vanboxtel?

Neem contact op