Netwerkbeheer

Solutions

De aanleg van een professioneel en feilloos functionerend draadloos netwerk in grote magazijnen en bedrijfshallen is een vak apart. Alles draait om een doordachte positionering van de verschillende access points en een naadloze overgang tussen zones. Bij Vanboxtel beseffen we niet alleen dat iedere milliseconde netwerkuitval er één te veel is, we hebben ook de expertise in huis om dit te voorkomen.

Waarom netwerkbeheer door Vanboxtel?

  • Specialist in draadloze infrastructuren
  • Uw bedrijfscontinuïteit voorop
  • Zekerheid: iedere oplossing redundant uitgevoerd
  • Doordachte oplossing, toegespitst op uw bedrijfsvoering
  • 24/7 support via onze eigen servicedesk

Voor alle typen ondernemingen

In winkels, kantoren en andere (bedrijfs)panden is een voortreffelijke draadloze infrastructuur natuurlijk net zo belangrijk. Daarom zijn wij ook voor organisaties buiten de logistiek hét aanspreekpunt als het aankomt op de aanleg en het beheer van netwerken. Of het nu gaat om draadloze of bedrade netwerken.

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Ontdek onze oplossingen
Neem contact met ons op

Ontdek wat wij voor klanten hebben betekend

Klantcase: Stedin

WMS en scanners vervangen papier

Ook energie kent een logistiek proces. En wel in de vorm van kabels, buizen, haspels, meterkasten en zelfs gedeeltelijke of volledige transformatorhuisjes. Stedin, onderdeel van Eneco Groep, levert vanuit een magazijn én een gigantische buitenopslag aan onder meer projectontwikkelaars, aannemers en woningcorporaties door het hele land. Een business die specifieke eisen stelt aan de magazijn- en transportautomatisering.

Meer over deze case Alle klantcases
Stedin

Wil jij ook werken met onze technische diensten?

Bekijk onze vacatures of vertel ons gewoon wat je in je mars hebt via vacature@vanboxtel.nl, stuur je cv mee en wie weet nodigen wij je uit voor een kennismaking en onze toetsdagen.


Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op

Ook uw producten volgen van grond tot mond? Of heeft u een ander vraagstuk? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is geen naam ingevuld
Er is geen bedrijfsnaam ingevuld
Er is geen geldig e-mailadres ingevuld
Er is geen telefoonnummer ingevuld
Er is geen bericht ingevuld
Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en algemene voorwaarden van Google.