Warehouse-assets

Solutions

Van hand- en voiceterminals tot labelprinters en touchpanels: de warehouse-assets die u voor uw logistieke proces nodig heeft, zijn een geïntegreerd onderdeel van het Warehouse Management Systeem (WMS). Met onze totaaloplossing nemen we u ook het beheer uit handen, of het nu gaat om IT-beheer, security, configuratie, reparaties of de uitgifteregistratie op de werkvloer. Daarbij kunt u rekenen op onze 24/7 support.

Waarom warehouse-assets van Vanboxtel?

  • Ruim dertig jaar aan logistieke kennis in één totaaloplossing: we bepalen de optimale warehouse-asset behorend bij het logistieke proces
  • Eén totaaloplossing, één leverancier, één aanspreekpunt
  • Snelle en soepele implementatie
  • Uitsluitend betrouwbare A-merken
  • Security: proactief beheer van alle onderdelen
  • Lifecycle management
  • 24/7 support via onze eigen servicedesk

Nieuwste opties en functionaliteiten

In de snel veranderende wereld van de logistiek is het zaak up-to-date te blijven. Met de assets van Vanboxtel loopt u automatisch voorop. Wij blijven innoveren en integreren steeds de nieuwste opties en functionaliteiten. Zoals artificial intelligence (AI) in onze voice-oplossingen. Schade aan een pallet? Met behulp van de handterminal maakt uw medewerker een foto die automatisch gekoppeld wordt aan het juiste dossier. Of neem onze truckterminals. Wij hebben de specialistische kennis in huis om deze terminals mechanisch en elektrotechnisch in te bouwen in de trucks.

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Ontdek onze oplossingen
Neem contact met ons op

Ontdek wat wij voor klanten hebben betekend

Klantcase: Dassy

Vanboxtel-WMS stuurt deels automatisch magazijn van Dassy aan

Dassy ontwerpt, produceert én distribueert professionele werkkleding. Het bedrijf beheert ruim 800.000 artikelen en levert aan 1.350 verdelers in meer dan 27 landen wereldwijd. Dat gebeurt vanuit een grotendeels gemechaniseerd magazijn in Brugge, waarin het Vanboxtel-WMS de processen aanstuurt.

Meer over deze case Alle klantcases
Dassy

Wil jij ook werken met onze technische diensten?

Bekijk onze vacatures of vertel ons gewoon wat je in je mars hebt via vacature@vanboxtel.nl, stuur je cv mee en wie weet nodigen wij je uit voor een kennismaking en onze toetsdagen.


Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op

Ook uw producten volgen van grond tot mond? Of heeft u een ander vraagstuk? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is geen naam ingevuld
Er is geen bedrijfsnaam ingevuld
Er is geen geldig e-mailadres ingevuld
Er is geen telefoonnummer ingevuld
Er is geen bericht ingevuld
Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en algemene voorwaarden van Google.