Ik wil meer grip op kwaliteit in mijn magazijn.

Vegetables

Telefoontjes over verkeerde leveringen, arbeidsintensieve retourafhandelingen en… erger nog: ontevreden klanten. Fouten in magazijnen zijn funest voor de productiviteit en de klanttevredenheid. Met het Warehouse Management Systeem (WMS) van Vanboxtel rekent u af met foutgevoelige processen. Doordat we zaken op doordachte wijze automatiseren, kunnen bepaalde handelingen simpelweg niet meer misgaan en worden bijna-fouten vroegtijdig gesignaleerd. Dat is pas grip op uw kwaliteit en leverbetrouwbaarheid.

Optimaal inzicht: realtime en achteraf

Orderpickers die hun handen vrij hebben, werken sneller en zorgvuldiger. Niet voor niets is de combinatie van ons WMS en voicepicking zo interessant. Minstens zo belangrijk is realtime inzicht via geavanceerde tracking & tracing. En niet te vergeten: herleidbare informatie achteraf. Hiervoor bieden wij barcodescanning, maar ook tal van andere methodes van automatische identificatie.

Vanboxtel-WMS

Vanboxtel-WMS

Slimme automatisering van uw goederenstroom zorgt voor meer efficiency, een hogere kwaliteit en lagere kosten. Dat bewijst het Vanboxtel Warehouse …

Lees meer

Voice

Voice

Tot 30% kostenbesparing: dat is een van de voordelen van spraakgestuurde orderpicking van Vanboxtel. Niet voor niets werken dagelijks ruim …

Lees meer

Automatische identificatie

Automatische identificatie

Logistieke processen staan bol van de registratiemomenten. Hoe slimmer u die automatiseert, hoe kleiner de foutkans en hoe groter de …

Lees meer

Kwaliteit omhoog, inzicht verbeteren?

Wij creëren een totaaloplossing die volledig is afgestemd op uw organisatie, uw processen en uw wensen. Neem voor een goed gesprek contact met ons op.

Ontdek ook onze andere oplossingen
Neem contact met ons op

Ontdek wat wij voor klanten hebben betekend

Klantcase: Carglass®

100% traceerbaarheid en logica in opslag

Ruim 1,2 miljoen autoruiten levert Carglass® jaarlijks uit. Best een uitdaging, zeker als je de gigantische hoeveelheid soorten en maten …

Meer over deze case Alle klantcases
Carglass®

Onze aanpak

Vraagstuk in beeld krijgen

Hoe lopen uw processen? Wat kan efficiënter en beter? We brengen uw situatie in kaart, geven advies en doen een voorstel dat aansluit bij uw wensen.

Realisatie van de oplossing

Onze specialisten gaan vol overgave aan de slag met de oplossing. Samen met u werken we toe naar een zorgvuldige implementatie binnen uw organisatie.

Praktische ondersteuning en training

Wij trainen de gebruikers binnen uw organisatie en bieden praktische ondersteuning op de werkvloer. Zodat iedereen met de nieuwe oplossing uit de voeten kan.

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op

Ook uw producten volgen van grond tot mond? Of heeft u een ander vraagstuk? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is geen naam ingevuld
Er is geen bedrijfsnaam ingevuld
Er is geen geldig e-mailadres ingevuld
Er is geen telefoonnummer ingevuld
Er is geen bericht ingevuld
Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en algemene voorwaarden van Google.