Vanboxtel Traineeship

Analytisch vermogen, nieuwsgierigheid, teamgeest en doorzettingsvermogen. Dat zijn pak ‘m beet de competenties die je nodig hebt om te slagen bij Vanboxtel. Wij zijn continu op zoek naar talent. Mensen die uitdagende vraagstukken niet uit de weg gaan, met plezier hun tanden ergens inzetten en pas loslaten als de oplossing op tafel ligt.

Welke opleiding heb je nodig?

Je kunt met vrijwel iedere bètaopleiding op hbo- of wo-niveau bij ons terecht. Als je maar over de juiste kwaliteiten beschikt en nooit uitgeleerd bent. En interesse hebt in de wereld van techniek of logistiek natuurlijk! Samen bekijken we op welke plek in ons bedrijf jij het best tot je recht komt. Iedereen die bij ons aan de slag gaat, volgt een intensief opleidingstraject.

Zijn wij een goede match?

  • Omschrijf jij jezelf als leergierig, analytisch, oplossingsgericht en nieuwsgierig?
  • Heb je interesse in techniek of logistiek in de breedste zin van het woord?
  • Spreekt ons bedrijf je aan?

Drie keer ja? Dan liggen er vast kansen voor jou bij Vanboxtel. Bekijk onze vacatures of vertel ons gewoon wat je in je mars hebt via vacature@vanboxtel.nl, stuur je cv mee en wie weet nodigen wij je uit voor een kennismaking en onze toetsdagen.

Het traject

Toetsdag

Ben je bij ons geweest voor een kennismaking en houden we daar beiden een goed gevoel aan over? Dan krijg je een uitnodiging voor onze toetsdagen. Dit is een driedaags programma waarbij je verschillende opdrachten uitvoert en uitgebreid kennismaakt met ons bedrijf. Scoor je goed en is er een klik? Dan ga je door met de interne opleiding.

Intern opleiden in de techniek

Bij Vanboxtel investeren we graag in nieuwe collega’s. Onder meer via ons intensieve interne opleidingstraject. Functioneel je goed? Dan krijg je bij ons een baan!

Aan de slag

Gefeliciteerd! Je bent de toetsdagen en interne opleiding goed doorgekomen. Nu ga je bij ons aan de slag. Eerst met een tijdelijk contract. Daarna een vast contract.

Blijvende investering en constante groei

Bij Vanboxtel vind je een inspirerende, innovatieve en leerzame werkomgeving, waarin persoonlijke groei voorop staat. En waar je je blijvend kunt ontwikkelen. Niet voor niets hebben we veel collega’s die hier al jarenlang werken.

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je interesse in omscholing?

Neem direct contact met ons op

Zie je jezelf hier al tussen staan?

Jouw carrière bij Vanboxtel: begin bij de basis. Laat zien dat je wilt en je krijgt bij ons voldoende carrièrekansen. Wij zijn altijd op zoek naar mensen. Heb jij wat ervoor nodig is om je eigen carrière vorm te geven? Kom dan werken bij Vanboxtel.