Diensten

Support / service

Logistieke processen draaien dag en nacht. Daarom is ook Vanboxtel 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor support. Een prettig idee.

Benieuwd hoe onze systemen jouw bedrijf verder helpen?Neem contact met ons op

Klantenportal

Als relatie kun je gebruikmaken van ons online supportsysteem. Log in om een melding door te geven aan onze supportafdeling.

Servicedesksessie

Snel goede ondersteuning nodig bij een vraag of probleem? Dan kan het praktisch zijn als wij jouw systeem op afstand beheren. Hiervoor kun je een servicedesksessie starten.

Vanboxtel support service

Proactieve monitoring

Storingen en problemen voorkomen: onze complete dienstverlening is erop ingericht. Dat merk je bijvoorbeeld ook aan onze proactieve monitoring. Of beter gezegd, je merkt het juist niet. Want doordat wij jouw logistieke systemen op afstand monitoren, zien we bedreigingen vroegtijdig aankomen en kunnen we ingrijpen voordat je überhaupt iets in de gaten hebt.

Onze klantcases

Ontdek wat wij voor klanten hebben betekend

Mensen en goederen in beweging brengen én houden: dat is de missie die wij dag in dag uit kracht bijzetten. Onze medewerkers ontwikkelen en implementeren logistieke oplossingen in binnen- en buitenland, van advies tot en met implementatie. Benieuwd met welke innovatieve projecten wij écht impact hebben gemaakt?

Bekijk onze vacatures

Kom jij ook bij ons werken?

Persoonlijke ontwikkeling, een familiaire no-nonsense cultuur, technische innovatie en projecten met impact staan bij Vanboxtel centraal. Onze medewerkers zijn onderdeel van de Vanboxtel-familie. Zoals in elke familie zijn wij eerlijk en open tegen elkaar, maar staan we ook altijd voor elkaar klaar. Wanneer we hard moeten werken voor succes, maar ook wanneer we dit succes kunnen vieren. Dit draagt bij aan onze duurzame samenwerking.

Uitgelichte vacatures:

Benieuwd wat Vanboxtel voor jou kan betekenen?

Ben je benieuwd wat Vanboxtel voor jouw organisatie kan betekenen, of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Vanboxtel
Vanboxtel