Ontdek onze vacatures

Kom jij ook bij ons werken?

Persoonlijke ontwikkeling, een familiaire no-nonsense cultuur, technische innovatie en projecten met impact staan daarin centraal. Onze medewerkers zijn onderdeel van de Vanboxtel-familie. Zoals in elke familie zijn wij eerlijk en open tegen elkaar, maar staan we ook altijd voor elkaar klaar. Wanneer we hard moeten werken voor succes, maar ook wanneer we dit succes kunnen vieren. Dit draagt bij aan onze duurzame samenwerking.

Open sollicitatie doen? Of heb je een andere vraag?Neem contact met ons op
Familiebedrijf in Boekel
Informele en gezellige sfeer
Persoonlijk inwerktraject
Collegiale werkwijze

Ons verhaal

Maak kennis met Vanboxtel

Vanboxtel brengt én houdt mensen en goederen in beweging. Dat maakt echte impact. Om dit te bereiken, werken wij graag samen, met het oog op de lange termijn. Want continuïteit staat bij ons hoog in het vaandel; zowel in onze oplossingen als in onze samenwerkingen.

Benieuwd hoe wij samenwerken?

Wat kun je bij ons verwachten?

Uitstekende arbeidsvoorwaarden
Werken bij Vanboxtel betekent hard werken, maar ook hard genieten. Zowel de primaire als de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. We werken in een innovatieve en inspirerende omgeving met een gezellige sfeer én elke dag verse producten in de bedrijfskantine! Successen behalen en vieren we bij Vanboxtel samen, onder andere door middel van een goede winstdelingsregeling.

Persoonlijk en flexibel
Vanboxtel is een echt familiebedrijf dat altijd op zoek gaat naar de technische innovaties. Daarbij zijn we altijd ontzettend betrokken bij de persoon achter de medewerker. Vanaf jouw start bij Vanboxtel kun je bij ons op jouw tempo groeien richting de functie die bij jou past. Maar ook dan stopt onze investering in jouw groei niet!

Niet alleen voor mannen
Werken er alleen mannen in de automatisering en techniek? Bij Vanboxtel absoluut niet! Binnen onze organisatie werken enthousiaste, getalenteerde, ambitieuze, mannelijke én vrouwelijke experts. Allemaal met evenveel plezier. We nodigen daarom juist ook vrouwen uit om te reageren op onze vacatures!

Afwisseling
Werken bij Vanboxtel is enorm afwisselend. Onze organisatie is ingericht in klantteams, op die manier krijg je te maken met alle onderdelen van onze dienstverlening. Techniek, commercie en service wisselen zich af in jouw werkzaamheden.

Bekijk onze vacatures

Kom jij ook bij ons werken?

Vanboxtel brengt én houdt mensen en goederen in beweging. Dat maakt echte impact. Om dit te bereiken, werken wij graag samen, met het oog op de lange termijn. Want continuïteit staat bij ons hoog in het vaandel; zowel in onze oplossingen als in onze samenwerkingen.

Ontdek de baan die bij je past

Traineeship volgen bij Vanboxtel?

Of je nu wel of geen ervaring hebt, nieuwe medewerkers starten bij Vanboxtel altijd met een inwerk traject. Zo leer je onze ontwikkelomgeving en technieken goed kennen en beheersen. En maak je kennis met collega’s van allerlei disciplines en onze manier van werken.

Benieuwd hoe het traineeship eruit ziet?

Ontdek onze stageplekken

Kom jij bij ons stagelopen?

Ben je op zoek naar een MBO of HBO stageplek? Persoonlijke ontwikkeling, een familiaire no-nonsense cultuur, technische innovatie en projecten met impact staan daarin centraal. Onze medewerkers zijn onderdeel van de Vanboxtel-familie. Zoals in elke familie zijn wij eerlijk en open tegen elkaar, maar staan we ook altijd voor elkaar klaar. Wanneer we hard moeten werken voor succes, maar ook wanneer we dit succes kunnen vieren. Dit draagt bij aan onze duurzame samenwerking.

Wat onze medewerkers zeggen

Onze klantcases

Werk mee aan diverse mooie projecten

Mensen en goederen in beweging brengen én houden: dat is de missie die wij dag in dag uit kracht bijzetten. Onze medewerkers ontwikkelen en implementeren logistieke oplossingen in binnen- en buitenland, van advies tot en met implementatie. Werk mee aan innovatieve projecten die écht impact hebben! Wil jij dit ook?

Open sollicitatie doen? Of heb je een andere vraag?

Voel jij je thuis in een informele werksfeer? En heb je een goede dosis doorzettingsvermogen? Maar heb je misschien nog geen of weinig ervaring in de logistiek of techniek? Geen probeem! Bij ons kun je veel kanten op. Wil je graag een open sollicitatie doen? Stuur dan je cv en motivatie naar Rosanne van Boxtel via onderstaande gegevens. Eventuele vragen kun je ook naar dit e-mailadres sturen.

Vanboxtel

Zie jij jezelf hier al tussen staan?

Persoonlijke ontwikkeling, een familiaire no-nonsense cultuur, technische innovatie en projecten met impact staan bij Vanboxtel centraal. Onze medewerkers zijn onderdeel van de Vanboxtel-familie. Zoals in elke familie zijn wij eerlijk en open tegen elkaar, maar staan we ook altijd voor elkaar klaar. Wanneer we hard moeten werken voor succes, maar ook wanneer we dit succes kunnen vieren. Dit draagt bij aan onze duurzame samenwerking.