Vanboxtel Traineeship

Of je nu wel of geen ervaring hebt, nieuwe medewerkers starten bij Vanboxtel altijd met een inwerk traject. Zo leer je onze ontwikkelomgeving en technieken goed kennen en beheersen. En maak je kennis met collega’s van allerlei disciplines en onze manier van werken. Vind je softwareontwikkeling interessant? Of juist techniek, implementatie of een organisatorische rol? Je hebt bij Vanboxtel de mogelijkheid om van verschillende afdelingen te proeven. Samen met jou bepalen we je route binnen onze organisatie.

Open sollicitatie doen? Of heb je een andere vraag?Neem contact met ons op

Opleidingsgroep

Samen met andere nieuwe medewerkers krijg je een plek in onze kantoortuin met een vast aanspreekpunt zodat je makkelijk je vragen kunt stellen.

Vanboxtel werken bij

Van start met opdrachten

Via oefenopdrachten leer je in je eigen tempo met het systeem werken. Ook maak je kennis met de werkzaamheden van de verschillende disciplines.

Projecten voor klanten

Al snel ga je aan de slag met echte opdrachten voor klanten. Eerst nog klein en afgebakend, maar gaandeweg groter en complexer. Je werkt dan ook nauw samen met andere collega's.

Klantcontact op de servicedesk

Net als alle collega's draai je een dag in de week mee op de servicedesk. Zo maak je kennis met klanten. En leer je essentie van klantvragen achterhalen en te vertalen naar werkzaamheden voor collega's.

Vanboxtel support service

Evaluatie en feedback

Op vaste evaluatiemomenten maar natuurlijk ook tussendoor krijg je feedback en bepalen we steeds samen wat jouw volgende stappen en opdrachten zijn.

Deel uitmaken van een team

Opdrachten voor klanten uitvoeren, mee op klantbezoek, contacten onderhouden met de klant, maar ook onderdeel van onze gezellige bijeenkomst na werktijd: voor je het weet draai je mee als volwaardige collega.

En daarna? Een vast contract!

Het hangt van je kennis en ervaring af hoe snel je het traject doorloopt. Maar één ding is zeker: zijn we beiden enthousiast, dan krijg je na zeven maanden een vast contract. Ook stippelen we samen jouw ontwikkelpad uit. Want ook na het opleidingstraject blijf je je ontwikkelen, natuurlijk met de doorgroeimogelijkheden die daarbij horen.

Alle nieuwe medewerkers starten standaard met het traineeship. Check dus snel onze vacatures om te zien of een baan bij Vanboxtel bij je past en solliciteer!

Open sollicitatie doen? Of heb je een andere vraag?

Voel jij je thuis in een informele werksfeer? En heb je een goede dosis doorzettingsvermogen? Maar heb je misschien nog geen of weinig ervaring in de logistiek of techniek? Geen probeem! Bij ons kun je veel kanten op. Wil je graag een open sollicitatie doen? Stuur dan je cv en motivatie naar Rosanne van Boxtel via onderstaande gegevens. Eventuele vragen kun je ook naar dit e-mailadres sturen.

Vanboxtel

Bekijk onze vacatures

Kom jij ook bij ons werken?

Vanboxtel brengt én houdt mensen en goederen in beweging. Dat maakt echte impact. Om dit te bereiken, werken wij graag samen, met het oog op de lange termijn. Want continuïteit staat bij ons hoog in het vaandel; zowel in onze oplossingen als in onze samenwerkingen.

Uitgelichte vacatures:

Zie jij jezelf hier al tussen staan?

Persoonlijke ontwikkeling, een familiaire no-nonsense cultuur, technische innovatie en projecten met impact staan bij Vanboxtel centraal. Onze medewerkers zijn onderdeel van de Vanboxtel-familie. Zoals in elke familie zijn wij eerlijk en open tegen elkaar, maar staan we ook altijd voor elkaar klaar. Wanneer we hard moeten werken voor succes, maar ook wanneer we dit succes kunnen vieren. Dit draagt bij aan onze duurzame samenwerking.