Branches

Koel en vries

Gekoelde en bevroren goederen vragen een zorgvuldige behandeling. Ons Warehouse Management Systeem (WMS) geeft je grip op het complete proces van ontvangst tot en met aflevering. Van juiste registratie, kwaliteitscontroles en tracking & tracing, tot gerichte sturing van mensen en machines op de werkvloer. Zodat producten voortdurend onder exact de juiste condities worden vervoerd, bewaard en opgeslagen.

Benieuwd hoe onze systemen jouw bedrijf verder helpen?Neem contact met ons op

Voice-oplossingen en meer

Werk je al met spraakgestuurde orderpicking? Zeker in koel- en vriescabines en op andere plekken waar medewerkers handschoenen dragen, zijn voice-oplossingen ideaal. Wist je dat je ook bij ons terecht kunt voor advies over de inrichting van jouw magazijn of logistiek? Wat is de beste plek voor snellopers? Hoe optimaliseer je de routing? Bij Vanboxtel profiteer je van bijna dertig jaar aan logistieke kennis en ervaring.

Draadloze infrastructuur

Ook de zorg voor jouw draadloze infrastructuur kun je aan ons overlaten. Dat begint met een doordachte positionering van de verschillende access points, uiteraard in klimaatkasten. Daarbij kun je vertrouwen op een naadloze overgang tussen zones.

Waarom Vanboxtel als partner?

  • Bijna 35 jaar aan logistieke kennis en ervaring in één oplossing

  • Een sturend WMS: duidelijke instructies op de werkvloer

  • Flexibiliteit: sturing volledig af te stemmen op logistiek proces

  • Productiviteitsverhoging en kwaliteitsverbetering

  • Totaalleverancier: Vanboxtel-WMS, warehouse assets en implementatie in één hand

  • Snelle implementatie: in 3 maanden

  • 24/7 support via onze eigen servicedesk

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Ben je benieuwd wat Vanboxtel voor jouw organisatie kan betekenen, of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Vanboxtel

Bekijk onze oplossingen 

Het complete logistieke speelveld is ons werkterrein. Onze oplossingen zijn allesomvattend: van software en hardware tot implementatie. 

Vanboxtel-WMS
Mechanisatie
Accijns en Douane
Automatische identificatie
Voice
Warehouse assets
Logistiek datapad
Support / service

Onze klantcases

Ontdek wat wij voor klanten hebben betekend

Mensen en goederen in beweging brengen én houden: dat is de missie die wij dag in dag uit kracht bijzetten. Onze medewerkers ontwikkelen en implementeren logistieke oplossingen in binnen- en buitenland, van advies tot en met implementatie. Benieuwd met welke innovatieve projecten wij écht impact hebben gemaakt?

Bekijk onze vacatures

Kom jij ook bij ons werken?

Persoonlijke ontwikkeling, een familiaire no-nonsense cultuur, technische innovatie en projecten met impact staan bij Vanboxtel centraal. Onze medewerkers zijn onderdeel van de Vanboxtel-familie. Zoals in elke familie zijn wij eerlijk en open tegen elkaar, maar staan we ook altijd voor elkaar klaar. Wanneer we hard moeten werken voor succes, maar ook wanneer we dit succes kunnen vieren. Dit draagt bij aan onze duurzame samenwerking.

Uitgelichte vacatures:

Vanboxtel