Diensten

Automatische identificatie

Logistieke processen staan bol van de registratiemomenten. Hoe slimmer je die automatiseert, hoe kleiner de foutkans en hoe groter de tijdwinst. Zo leidt barcodescanning vaak tot een flinke productiviteitsverbetering. En wat dacht je van RFID- en voice-oplossingen? Vanboxtel heeft niet alleen de kennis, maar ook alle apparatuur om jouw processen optimaal te structureren. Van truckterminals, barcodeprinters en label-applicators tot handterminals, mobiele printers en scanners tussen heftruckvorken.

Benieuwd hoe onze systemen jouw bedrijf verder helpen?Neem contact met ons op

Waarom automatische identificatie door Vanboxtel?

  • Kostenbesparing door vermindering administratie

  • Productiviteitsverhoging door verbetering efficiency

  • Kwaliteitsverbetering door foutreductie

  • Totaaloplossing: software, hardware én implementatie in één hand

  • Focus op gebruiksgemak en continuïteit van de bedrijfsvoering

  • Toonaangevend in draadloze technieken

  • 24/7 support via onze eigen servicedesk

Vanboxtel warehouse assets

Focus op kwaliteit en bedrijfszekerheid

Welke oplossing wij adviseren, hangt natuurlijk af van jouw specifieke situatie. Het gaat erom dat automatische identificatie jouw processen optimaal ondersteunt. Daarbij draait alles om bedrijfszekerheid, continuïteit en optimale ondersteuning van mensen en processen. Niet voor niets werken wij alleen met hardware van A-merken.

Onze klantcases

Ontdek wat wij voor klanten hebben betekend

Mensen en goederen in beweging brengen én houden: dat is de missie die wij dag in dag uit kracht bijzetten. Onze medewerkers ontwikkelen en implementeren logistieke oplossingen in binnen- en buitenland, van advies tot en met implementatie. Benieuwd met welke innovatieve projecten wij écht impact hebben gemaakt?

Bekijk onze vacatures

Kom jij ook bij ons werken?

Persoonlijke ontwikkeling, een familiaire no-nonsense cultuur, technische innovatie en projecten met impact staan bij Vanboxtel centraal. Onze medewerkers zijn onderdeel van de Vanboxtel-familie. Zoals in elke familie zijn wij eerlijk en open tegen elkaar, maar staan we ook altijd voor elkaar klaar. Wanneer we hard moeten werken voor succes, maar ook wanneer we dit succes kunnen vieren. Dit draagt bij aan onze duurzame samenwerking.

Uitgelichte vacatures:

Benieuwd wat Vanboxtel voor jou kan betekenen?

Ben je benieuwd wat Vanboxtel voor jouw organisatie kan betekenen, of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Vanboxtel
Vanboxtel