Diensten

Logistiek datapad

Ons Warehouse Management Systeem (WMS) is méér dan alleen de juiste software voor jouw logistieke processen. Wij implementeren en beheren ook alle technische componenten. Zoals warehouse-assets als handterminals, voiceterminals en labelprinters. Maar ook het draadloze en bedrade netwerk, de firewall en het cloudplatform. De techniek en het netwerk zijn volledig op jouw bedrijfsvoering toegespitst.

Benieuwd hoe onze systemen jouw bedrijf verder helpen?Neem contact met ons op

Waarom techniek, netwerk én logistiek datapad door Vanboxtel?

  • Ruim dertig jaar aan logistieke kennis in één totaaloplossing

  • Eén totaaloplossing, één leverancier, één aanspreekpunt

  • Snelle en soepele implementatie

  • Uitsluitend betrouwbare A-merken

  • Schaalbaar: een eventuele uitbreiding van het systeem verloopt snel en soepel

  • Continuïteit: afhankelijk van de eisen van de business wordt het datapad redundant uitgevoerd

  • Security: proactief beheer van alle onderdelen

  • Lifecycle management

  • 24/7 support via onze eigen servicedesk

Vanboxtel logistieke datapad

Eén aanspreekpunt voor alle onderdelen

Het grote voordeel van onze totaaloplossing: je hebt één vast aanspreekpunt. Of het nu gaat om support bij calamiteiten, security-updates of het opschalen van jouw logistieke operatie. Daarbij leggen wij de lat hoog. We zijn kritisch op onszelf en onze producten, en monitoren continu alle componenten van onze oplossing. Hierdoor hebben we realtime inzicht in de volledige keten en zicht op eventuele kwetsbaarheden. Door ons beheer en lifecycle management ben je gegarandeerd van continuïteit voor jouw logistieke operatie.

Onze klantcases

Ontdek wat wij voor klanten hebben betekend

Mensen en goederen in beweging brengen én houden: dat is de missie die wij dag in dag uit kracht bijzetten. Onze medewerkers ontwikkelen en implementeren logistieke oplossingen in binnen- en buitenland, van advies tot en met implementatie. Benieuwd met welke innovatieve projecten wij écht impact hebben gemaakt?

Bekijk onze vacatures

Kom jij ook bij ons werken?

Persoonlijke ontwikkeling, een familiaire no-nonsense cultuur, technische innovatie en projecten met impact staan bij Vanboxtel centraal. Onze medewerkers zijn onderdeel van de Vanboxtel-familie. Zoals in elke familie zijn wij eerlijk en open tegen elkaar, maar staan we ook altijd voor elkaar klaar. Wanneer we hard moeten werken voor succes, maar ook wanneer we dit succes kunnen vieren. Dit draagt bij aan onze duurzame samenwerking.

Uitgelichte vacatures:

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Ben je benieuwd wat Vanboxtel voor jouw organisatie kan betekenen, of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Vanboxtel
Vanboxtel