Klantcases

Daan Kromhout

Daan Kromhout is na de oprichting in 1982 uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende groothandels in woondecoratie.


Denk hierbij aan vazen, kandelaren, zijden bloemen; eigenlijk alles om je huis om te toveren tot een trendy plek! Sinds mei 2023 heeft Daan Kromhout intrek genomen in een nieuw modern pand, gelegen langs de A4 ter hoogte van Rijsenhout, waardoor de behoefte aan een efficiënt en betrouwbaar Warehouse Management System (WMS) groeide. In samenwerking met Vanboxtel onderging Daan Kromhout een grote transformatie om hun magazijnprocessen te moderniseren.

Benieuwd hoe onze systemen jouw bedrijf verder helpen?Neem contact met ons op

Volledig in de cloud

In nauwe samenwerking met de IT-partner en ERP-partner van Daan Kromhout, zorgde Vanboxtel voor een vlotte en naadloze implementatie van het nieuwe WMS in de cloud. Inkoop- en verkooporders worden nu naadloos verwerkt vanuit het ERP-systeem naar de werkvloer via het Vanboxtel-WMS met bijhorende handscanners. Dat verhoogt niet enkel de nauwkeurigheid, maar ook de efficiëntie binnen het magazijn. Dankzij de cloudintegratie hebben alle betrokken personen, zowel op locatie als op afstand, toegang tot realtime data en informatie. Bovendien zijn de heftrucks in het magazijn uitgerust van truckterminals die chauffeurs voorzien van instructies, zoals de exacte opslaglocatie van een product.

Daarnaast biedt Vanboxtel 24/7 support. Mochten er onverhoopt een probleem ontstaat, kunnen onze experts direct meekijken en kunnen ze vaak het probleem op afstand oplossen.

Meer weten over deze case en gebruikte technieken

Wil je meer informatie over deze case en de diensten die we hebben ingezet? Neem gerust contact met ons op, dan beantwoorden wij je vragen.

Vanboxtel

Bekijk onze vacatures

Kom jij ook bij ons werken?

Persoonlijke ontwikkeling, een familiaire no-nonsense cultuur, technische innovatie en projecten met impact staan bij Vanboxtel centraal. Onze medewerkers zijn onderdeel van de Vanboxtel-familie. Zoals in elke familie zijn wij eerlijk en open tegen elkaar, maar staan we ook altijd voor elkaar klaar. Wanneer we hard moeten werken voor succes, maar ook wanneer we dit succes kunnen vieren. Dit draagt bij aan onze duurzame samenwerking.

Uitgelichte vacatures:

Vanboxtel