Klantcases

Malanico Retail

Inrichting van techniek, software en hardware

Noem een product op het gebied van voeding en apotheekbenodigdheden voor dieren, en Malanico Retail heeft het. Met meer dan 6.000 verschillende artikelen is Malanico de grootste distributiepartner voor Nederlandse en Belgische dierenspeciaalzaken, tuincentra, doe-het-zelfzaken en webshops. Het bedrijf schakelde Vanboxtel in voor de techniek, software en hardware.

Benieuwd hoe onze systemen jouw bedrijf verder helpen?Neem contact met ons op

Logische pickflow en meer efficiency

Vanboxtel richtte het warehouse van Malanico in met een, snel draadloos netwerk en hardware-accespoints. De Supply Chain Software vervangt de papieren picklijsten en zorgt via handterminals en voice-instructies voor een logische pickflow en een automatische koppeling van opdrachten. Via onze cursussen leerden de ruim twintig pickers met de nieuwe technieken en werkwijze om te gaan. Het resultaat voor Malanico? 15 tot 20 procent meer efficiency in het pickproces. En doordat alle stappen worden gescand en geregistreerd, heeft het bedrijf realtime inzicht in de verschillende processen, voorraden en manco’s.

Meer weten over deze case en gebruikte technieken

Wil je meer informatie over deze case en de diensten die we hebben ingezet? Neem gerust contact met ons op, dan beantwoorden wij je vragen.

Vanboxtel

Bekijk onze vacatures

Kom jij ook bij ons werken?

Persoonlijke ontwikkeling, een familiaire no-nonsense cultuur, technische innovatie en projecten met impact staan bij Vanboxtel centraal. Onze medewerkers zijn onderdeel van de Vanboxtel-familie. Zoals in elke familie zijn wij eerlijk en open tegen elkaar, maar staan we ook altijd voor elkaar klaar. Wanneer we hard moeten werken voor succes, maar ook wanneer we dit succes kunnen vieren. Dit draagt bij aan onze duurzame samenwerking.

Uitgelichte vacatures:

Vanboxtel