Klantcases

Van Dijck

Verregaande automatisering in AGF-distributiecentrum

Van Dijck Groenteproducties levert vanuit Noord-Limburg een zeer breed assortiment van vollegrondsgroenten aan retailers en groothandels in Nederland en Europa. De snelle groei van het bedrijf én de bouw van het nieuwe distributiecentrum in America vroegen om meer automatisering en sturing op de werkvloer. We spitsten onze soft- en hardware toe op de specifieke processen en wensen van Van Dijck.

Benieuwd hoe onze systemen jouw bedrijf verder helpen?Neem contact met ons op

Nieuwe functionaliteiten voor meer efficiency

Van Dijck levert uitsluitend dagverse producten: het warehouse is dus 24/7 in bedrijf. Tel daarbij op het volume – in het piekseizoen is er een dagelijkse inslag én uitslag van zo’n tweeduizend pallets en vertrekken er ruim zestig volle vrachtwagens – en je begrijpt waarom snelheid en efficiency essentieel zijn. Hier boekte Vanboxtel winst. We ontwikkelden nieuwe functionaliteiten waarmee niet alleen de inslag van pallets veel sneller kan worden geregistreerd, maar waarmee we ook een vertragende stap uit het proces haalden. Dankzij de nieuwe scan- en registratiefunctionaliteit kunnen pallets nu direct vanuit de voorraad worden geladen. En door het gebruik van handterminals wordt niet alleen sneller en efficiënter gewerkt, maar worden er ook nagenoeg geen fouten gemaakt.

Meer weten over deze case en gebruikte technieken

Wil je meer informatie over deze case en de diensten die we hebben ingezet? Neem gerust contact met ons op, dan beantwoorden wij je vragen.

Vanboxtel

Bekijk onze vacatures

Kom jij ook bij ons werken?

Persoonlijke ontwikkeling, een familiaire no-nonsense cultuur, technische innovatie en projecten met impact staan bij Vanboxtel centraal. Onze medewerkers zijn onderdeel van de Vanboxtel-familie. Zoals in elke familie zijn wij eerlijk en open tegen elkaar, maar staan we ook altijd voor elkaar klaar. Wanneer we hard moeten werken voor succes, maar ook wanneer we dit succes kunnen vieren. Dit draagt bij aan onze duurzame samenwerking.

Uitgelichte vacatures:

Vanboxtel