Klantcases

VIM

Een perfect schaalbaar WMS voor eigen groei én ambitieuze klanten

Als full-service logistiek dienstverlener voor diverse gerenommeerde merken in fashion, sport en lifestyle, bevindt VIM zich in een veeleisende markt. Om de toenemende vraag te beantwoorden, heeft VIM in nauwe samenwerking met Vanboxtel een krachtig, flexibel inzetbaar Warehouse Management Systeem (WMS) geïmplementeerd. Hiermee maken zij hun eigen groei, maar ook de groei van hun klanten, mogelijk. Deze langdurige en strategische samenwerking zorgt ervoor dat VIM en hun klanten voorbereid zijn op de uitdagingen van vandaag én de toekomst.

Benieuwd hoe onze systemen jouw bedrijf verder helpen?Neem contact met ons op

Over de hele wereld

De uitdaging van VIM bevatte ook een internationaal aspect: klanten van VIM moeten in staat zijn om via het WMS-zendingen over de hele wereld te kunnen versturen - van Korea tot Nieuw-Zeeland en Qatar. Daar horen uiteraard ook de juiste douaneregelingen en paperless invoice bij. Als totaaloplossing voor het warehouse van VIM werd het Vanboxtel-WMS gekoppeld met vervoerders. Deze naadloze integratie met zowel B2B- als B2C kanalen stelt VIM in staat om flexibel te zijn in hun vervoerderskeuze én te voldoen aan de vereisten van internationale zendingen.

Meer weten over deze case en gebruikte technieken

Wil je meer informatie over deze case en de diensten die we hebben ingezet? Neem gerust contact met ons op, dan beantwoorden wij je vragen.

Vanboxtel

Bekijk onze vacatures

Kom jij ook bij ons werken?

Persoonlijke ontwikkeling, een familiaire no-nonsense cultuur, technische innovatie en projecten met impact staan bij Vanboxtel centraal. Onze medewerkers zijn onderdeel van de Vanboxtel-familie. Zoals in elke familie zijn wij eerlijk en open tegen elkaar, maar staan we ook altijd voor elkaar klaar. Wanneer we hard moeten werken voor succes, maar ook wanneer we dit succes kunnen vieren. Dit draagt bij aan onze duurzame samenwerking.

Uitgelichte vacatures:

Vanboxtel