Onze aanpak

Vanboxtel

Jouw organisatie en processen als uitgangspunt

De oplossing die de productiviteit van jouw magazijn of transport verhoogt, ligt bij ons niet klaar op de plank. Iedere organisatie is tenslotte anders. Daarom brengen wij eerst jouw situatie in kaart. Hoe lopen de processen nu? Wat kan efficiënter en beter? We denken mee, geven advies en presenteren je een voorstel dat aansluit bij jouw doelstellingen.

Software, hardware en implementatie

Het complete logistieke speelveld is ons werkterrein. Onze oplossingen zijn allesomvattend: van software en hardware tot implementatie. Juist het vloeiende samenspel tussen die disciplines onderscheidt ons. En niet te vergeten: onze praktische aanpak. We staan met beide benen op de logistieke vloer. Daarom beschouwen we onze opdracht pas als afgerond na gedegen training van de gebruikers en praktische ondersteuning op de werkvloer.

Talent gezocht!

Werken bij Vanboxtel, iets voor jou?

Analytisch vermogen, nieuwsgierigheid, teamgeest en doorzettingsvermogen. Dat zijn pak ‘m beet de competenties die je nodig hebt om te slagen bij Vanboxtel. Wij zijn continu op zoek naar talent. Mensen die uitdagende vraagstukken niet uit de weg gaan, met plezier hun tanden ergens inzetten en pas loslaten als de oplossing op tafel ligt.

Ja, dat is iets voor mij! Bekijk alle vacatures

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op