Onze cultuur

Vanboxtel is een familiebedrijf met aandacht voor de mens. Informeel, persoonlijk en collegiaal. De gezamenlijke lunch in ons eigen restaurant is altijd een uitstekend moment om collega’s te ontmoeten. Zeker omdat er zo veel verschillende mensen bij ons werken. Van informatici en elektrotechnici tot bedrijfskundigen en alles daartussenin. Zij werken samen in deskundige en hechte teams. Want teamwork vinden we belangrijk bij Vanboxtel.

Activiteiten en bijeenkomsten

Het persoonlijke karakter van ons bedrijf zie je ook terug in onze personeelsactiviteiten. We komen regelmatig samen; de ene keer voor een gezellig uitje, dan weer voor een serieuze themabijeenkomst. Zo ontwikkelen we ons inhoudelijk én in teamverband. Zodat we iedere dag weer een goede teamprestatie kunnen neerzetten voor onze klanten.

Het contact met mijn collega's is zeer goed, het voelt bijna als familie

Jorrit - Implementatie Engineer

Zie je jezelf hier al tussen staan?


“Alles wat je moet weten, leer je hier. Dus ook zonder technische opleiding kun je aan de slag”

“Wat Vanboxtel onderscheidt van veel andere techbedrijven? Dat je geen technische opleiding nodig hebt om bij ons te werken. Wij ontwikkelen onze eigen software en applicaties, dus alles wat je moet weten leer je hier. Zo heb ik collega’s met een agrarische en psychologische opleiding; die verscheidenheid verrijkt ons als organisatie. Ikzelf werk hier inmiddels een kleine twintig jaar als software-engineer. Ik richt me vooral op de complexere projecten, bijvoorbeeld de koppeling van onze software met de nieuwste mechanica. Wat me altijd veel voldoening geeft, is om in de praktijk te zien dat onze oplossingen daadwerkelijk tot verbeteringen in het warehouse hebben geleid. De techniek, logistiek en praktijk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden én zijn continu in beweging.”

Erik Jans - Software-engineer