Parttime

Medewerker schoonmaak, kantine en facilitair

Hou je van afwisseling? Top. Want die heb je élke dag als medewerker schoonmaak, kantine en facilitair bij Vanboxtel.
Solliciteer direct
Familiebedrijf in Boekel
Informele en gezellige sfeer
Persoonlijk inwerktraject
Collegiale werkwijze

“Plus veel leuke contacten in een fijne werksfeer; ik ben echt onderdeel van het bedrijf.” Zegt Andrea, die dit werk al 16 jaar met plezier doet. Lees snel wat haar – en misschien wel jouw nieuwe – baan inhoudt.


Dit ga je doen

Samen met 7 collega’s houd je onze 3 kantoorpanden in het centrum van Boekel schoon. Je poetst de bureaus, toiletten, keukenblokken en kantine en verzorgt de vele binnenplanten. Soms werk je ook buiten. Zo maak je de kozijnen schoon en houd je het terras netjes als er buiten is geluncht.

Over de lunch gesproken: ook daarbij speel je een belangrijke rol. Want je draait een of meerdere keren per week kantinedienst. En is er een speciale activiteit, bijvoorbeeld een open dag of een rondleiding voor klanten? Dan ben jij een van onze visitekaartjes: je helpt mee om alles klaar te zetten en verzorgt de catering.Extra mooi aan jouw baan

 • Je kent supersnel alle 118 collega’s op de werkvloer. En zij jou! Er is altijd tijd voor een praatje.
 • Je komt terecht in een heel gezellig team van 7 schoonmaak-, kantine- en facilitair medewerkers en een coördinator. Fun fact: deze collega’s staan bij bedrijfsfeesten als eerste op de dansvloer en weten zo iedereen mee te krijgen!
 • Heb je goede ideeën? Bijvoorbeeld om de lunch in de kantine nog gevarieerder of lekkerder te maken? Of zie je verbeterpunten in onze manier van werken? Kom maar op! Je krijgt alle ruimte om mee te denken.
 • Je krijgt de kans om op den duur extra taken op te pakken. Vind je het leuk om achter de balie te staan? Of te helpen bij het ophalen en afleveren van goederen bij onze klanten? Er zijn diverse mogelijkheden.
 • Jouw werktijden zijn tussen 9.00 en 16.00 uur. Maar je kunt ook alleen tijdens schooltijden óf juist meer uren werken. In overleg is veel mogelijk.


Dit krijg je van ons

 • Een leuke en uitdagende baan bij een bedrijf waar je persoonlijkheid en talenten belangrijker zijn dan je opleiding of cv.
 • Een goed salaris tussen € 2.100,- en € 2.400,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
 • Na zeven maanden een vast contract.
 • 30 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een goede werk-privébalans.
 • De maximale reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.
 • Volop aandacht voor jouw vitaliteit. Zo bieden we je een preventief medisch onderzoek aan en allerlei mogelijkheden om samen te sporten.
 • Veel activiteiten met collega’s. Zoals elke maand een borrel, verschillende informele bijeenkomsten en feesten en eens in de vijf jaar een volledig verzorgd weekend weg met alle collega’s en hun partners.


Herken je je jezelf hierin?

Je bent een sociaal mens, legt makkelijk contact en houdt van gezelligheid. Daarom vind je het ook leuk om schoonmaakwerk te combineren met kantinediensten.

Je weet van aanpakken en neemt automatisch het initiatief als je werk ziet liggen. Je denkt ook graag mee over hoe we ons werk nog beter kunnen doen. En dankzij jouw flexibele instelling kunnen we ook op jou rekenen als er speciale activiteiten zijn, zoals een open dag.


Solliciteer!

Upload je motivatie en cv via de sollicitatiebutton. Heb je eerst nog vragen over de functie of werken bij Vanboxtel? Neem dan contact op met Rosanne van Boxtel via 0492 - 32 73 33 of

vacature@vanboxtel.nl.


Open sollicitatie doen? Of heb je een andere vraag?

Voel jij je thuis in een informele werksfeer? En heb je een goede dosis doorzettingsvermogen? Maar heb je misschien nog geen of weinig ervaring in de logistiek of techniek? Geen probeem! Bij ons kun je veel kanten op. Wil je graag een open sollicitatie doen? Stuur dan je cv en motivatie naar Rosanne van Boxtel via onderstaande gegevens. Eventuele vragen kun je ook naar dit e-mailadres sturen.

Vanboxtel

Wat onze medewerkers zeggen

Ontdek onze andere vacatures

Kom jij ook bij ons werken?

Persoonlijke ontwikkeling, een familiaire no-nonsense cultuur, technische innovatie en projecten met impact staan daarin centraal. Onze medewerkers zijn onderdeel van de Vanboxtel-familie. Zoals in elke familie zijn wij eerlijk en open tegen elkaar, maar staan we ook altijd voor elkaar klaar. Wanneer we hard moeten werken voor succes, maar ook wanneer we dit succes kunnen vieren. Dit draagt bij aan onze duurzame samenwerking.

Uitgelichte vacatures:

Zie jij jezelf hier al tussen staan?