Parttime

Coördinatie facilitaire dienst

Samen met jouw team, dat jij mag gaan aansturen, zorg je ervoor dat alles er dagelijks spik en span uitziet. Als een echte spin in het web. Lees de vacature!
Solliciteer direct
Familiebedrijf in Boekel
Informele en gezellige sfeer
Persoonlijk inwerktraject
Collegiale werkwijze

Een echte spin in het web! Dat omschrijft in het kort jouw functie als coördinatie facilitaire dienst. Als coördinatie facilitaire dienst hou jij de interne, facilitaire zaken graag op orde. Samen met jouw team, dat jij mag gaan aansturen, zorg je ervoor dat alles er dagelijks spik en span uitziet.
Nieuwsgierig hoe jouw toekomstige baan als coördinatie facilitaire dienst bij Vanboxtel eruitziet? Lees dan vooral verder!

Dit is wat je gaat doen

Om ervoor te zorgen dat intern alles op rolletjes loopt, hebben we jou nodig! Jij zult je binnen Vanboxtel vooral bezig houden met organisatorische zaken voor onze kantine, kantoor- en vergaderruimtes. Van het wekelijks maken van bestellingen en schakelen met leveranciers, tot het maken van een goede planning voor de poets- en kantinediensten en het aansturen van jouw team. Je vindt het belangrijk dat alles goed verloopt en het er aan het einde van de dag weer netjes uitziet. Daarnaast hou jij ook een oogje in het zeil als het gaat om ontwikkeling. Vind jij dat de lunch verbeterd kan worden? Ga je gang! Je krijgt alle ruimte om hierin mee te denken. Wij houden daar wel van, aanpakken!
Ook niet te vergeten; je ondersteunt in het organiseren van de interne bijeenkomsten om te zorgen dat dit van a tot z in goede banen verloopt.
Kortom, een belangrijke, niet-te-missen rol binnen Vanboxtel.Jouw rol als coördinatie facilitaire dienst

Klinkt deze functie als muziek in de oren voor jou? Goed om te horen! Om er zeker van te zijn dat dit de perfecte match is, geven we je nog een kleine checklist mee:

 • Jij weet hoe jij je team aan moet sturen: het is mooi als je al enige ervaring hebt in het maken van een planning en het aansturen van facilitaire- en kantinediensten, maar we verwelkomen bij Vanboxtel net zo graag enthousiastelingen zonder ervaring!
 • Je houdt van aanpakken: Ook al omschrijft jouw functie het aansturen van jouw team, jij steekt wanneer nodig zelf ook de handen uit de mouwen.
 • Je bent een meester in organiseren: Als coördinatie facilitaire dienst weet jij altijd goed het overzicht te houden en communiceer je duidelijk richting je collega’s en leveranciers waar je mee te maken krijgt.
 • Jij ziet wat nodig is: Je hebt oog voor detail en trekt aan de bel als dat nodig is op het gebied van de kantine, de lunch, koffiecorners of gebouwen. Je denkt graag mee over nieuwe ideeën.
 • Je houdt van gezelligheid: Je komt veel in contact met alle Vanboxtel collega’s en houdt er daarom van om even een praatje met ze te maken. Daarnaast organiseren we regelmatig gezellige borrels of uitjes en zouden we het leuk vinden om jou daar ook te zien!

Dit kun je van ons verwachten

Klinkt dit als een droombaan voor jou? Mooi, want als je hoort wat wij je te bieden hebben weten we zeker dat jij bij ons wilt komen werken! Dit is wat je van ons kunt verwachten:

 • Een tijdelijk 24-32 uur contract met uitzicht op dat vaste contract!
 • Je komt terecht in een gezellig en warm team. Zij houden ook wel van die Brabantse nuchterheid!
 • Een leuke en uitdagende baan bij een bedrijf waar je persoonlijkheid en talenten altijd gewaardeerd worden. Wij kijken niet alleen naar dat cv’tje, wij kijken naar wie jij bent!
 • Een passend salaris tussen de € 2.400 en € 2.700 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.
 • 30 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek.
 • De maximale reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.
 • Leuke activiteiten met collega’s, waaronder maandelijks een gezellige borrel met een hapje en een drankje.Hebben we je overtuigd?


Yesss, dat is goed om te horen! Wij hebben voor nu genoeg verteld. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en staan te popelen om kennis te maken!
Ben jij die coördinatie facilitaire diensten waar wij naar opzoek zijn?
Solliciteer dan direct via onderstaand formulier.


Open sollicitatie doen? Of heb je een andere vraag?

Voel jij je thuis in een informele werksfeer? En heb je een goede dosis doorzettingsvermogen? Maar heb je misschien nog geen of weinig ervaring in de logistiek of techniek? Geen probeem! Bij ons kun je veel kanten op. Wil je graag een open sollicitatie doen? Stuur dan je cv en motivatie naar Rosanne van Boxtel via onderstaande gegevens. Eventuele vragen kun je ook naar dit e-mailadres sturen.

Vanboxtel

Wat onze medewerkers zeggen

Ontdek onze andere vacatures

Kom jij ook bij ons werken?

Persoonlijke ontwikkeling, een familiaire no-nonsense cultuur, technische innovatie en projecten met impact staan daarin centraal. Onze medewerkers zijn onderdeel van de Vanboxtel-familie. Zoals in elke familie zijn wij eerlijk en open tegen elkaar, maar staan we ook altijd voor elkaar klaar. Wanneer we hard moeten werken voor succes, maar ook wanneer we dit succes kunnen vieren. Dit draagt bij aan onze duurzame samenwerking.

Uitgelichte vacatures:

Zie jij jezelf hier al tussen staan?