Het bedrijf

Vanboxtel
Het bedrijf Vanboxtel.

Vanboxtel: specialist in logistieke oplossingen

Geen wereld zo dynamisch als die van de logistiek. Wie hierin het verschil wil maken, moet dan ook het complete logistieke speelveld overzien. Vanboxtel doet dat. Al sinds 1989 bieden wij oplossingen aan die de efficiency en kwaliteit in magazijnen en transportprocessen verbeteren. Zoals complete logistieke systemen die jou kosten en tijd besparen. Maar bijvoorbeeld ook hard– en software voor voicepicking en besturing van mechanische oplossingen.

Van advies tot en met implementatie

Onze medewerkers ontwikkelen en implementeren logistieke oplossingen in binnen- en buitenland. In goed ingespeelde teams verzorgen zij het complete traject van advies tot en met implementatie. Daarbij zetten we steeds de juiste logistieke expertise in. Expertise die je trouwens ook terugziet in onze producten en oplossingen, waarin jarenlange logistieke ervaring opgesloten zit.

Onze missie

Mensen en goederen in beweging brengen én houden: dat is de missie die wij dag in dag uit kracht bijzetten. Samenwerken doen we altijd met het oog op de lange termijn. Niet alleen met onze opdrachtgevers, maar ook met onze medewerkers. Daarom leiden we onze mensen intern op, staat kwaliteit voorop en is groei bij ons nooit een doel op zich.

Talent gezocht!

Werken bij Vanboxtel, iets voor jou?

Analytisch vermogen, nieuwsgierigheid, teamgeest en doorzettingsvermogen. Dat zijn pak ‘m beet de competenties die je nodig hebt om te slagen bij Vanboxtel. Wij zijn continu op zoek naar talent. Mensen die uitdagende vraagstukken niet uit de weg gaan, met plezier hun tanden ergens inzetten en pas loslaten als de oplossing op tafel ligt.

Ja, dat is iets voor mij! Bekijk alle vacatures

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op