Klantcases

Cargo Service Europe

Hoe hard CSE ook groeit, het WMS groeit mee

Cargo Service Europe (CSE) in Oss maakte in korte tijd een flinke groei door. De logistieke dienstverlener heeft zo’n 55.000 pallets in opslag. En de ambities voor de nabije toekomst (85.000 pallets) liegen er niet om. Met het Warehouse Management System en hardware van Vanboxtel is CSE vandaag én morgen bij de tijd.

Benieuwd hoe onze systemen jouw bedrijf verder helpen?Neem contact met ons op

Van handterminal tot data-uitwisseling: alles in eigen beheer

“Voorheen was onze technische infrastructuur niet goed beheersbaar”, aldus Jeroen. “We gebruikten het pakket van onze klanten, met daarbij voor elke klant een andere netwerkoplossing. Support en uitbreiding waren lastig met verschillende leveranciers en oplossingen. Ging er een keer iets mis, dan was de oorzaak lastig te achterhalen en wisten we niet wie we moesten bellen. Gelukkig is dat nu opgelost.” Vanboxtel beheert niet alleen het WMS, maar ook alle technische componenten die hierbij komen kijken. Zoals de handterminals, het draadloze en het vaste netwerk, de firewall en het cloudplatform.

Implementatie in korte tijd

Jeroen: “We waren met Vanboxtel in gesprek toen een nieuwe grote klant zich meldde. Daarom moest het WMS in korte tijd up and running zijn. Maar toen Vanboxtel bij ons op locatie kwam, zagen ze al snel dat ze dus ook een nieuwe netwerkoplossing moesten aanleggen. Toch verliep de implementatie, inclusief de cloudinrichting, netwerkinfrastructuur en bekabeling, heel goed in zeer korte tijd. In een tot twee weken was het WMS van a tot z operationeel.”

24/7 support

Hufterproof. Zo noemt Jeroen Sas het WMS. “Het is bijna onmogelijk om verkeerde goederen uit te leveren of in te slaan. En ook heel belangrijk in de levensmiddelenindustrie: de juiste registratie. We worden door de grote volumes soms op de proef gesteld, maar de processen verlopen vlekkeloos. Ook zijn er nog geen hick-ups geweest. En mocht er een keer een storing zijn, dan is het fijn om te weten dat we 24/7 op Vanboxtel kunnen rekenen voor support.”

Meer weten over deze case en gebruikte technieken

Wil je meer informatie over deze case en de diensten die we hebben ingezet? Neem gerust contact met ons op, dan beantwoorden wij je vragen.

Vanboxtel

Bekijk onze vacatures

Kom jij ook bij ons werken?

Persoonlijke ontwikkeling, een familiaire no-nonsense cultuur, technische innovatie en projecten met impact staan bij Vanboxtel centraal. Onze medewerkers zijn onderdeel van de Vanboxtel-familie. Zoals in elke familie zijn wij eerlijk en open tegen elkaar, maar staan we ook altijd voor elkaar klaar. Wanneer we hard moeten werken voor succes, maar ook wanneer we dit succes kunnen vieren. Dit draagt bij aan onze duurzame samenwerking.

Uitgelichte vacatures:

Vanboxtel