Dobbe Transport
Klant quote

“Met het WMS in de cloud zijn we op alle fronten voorbereid op de toekomst”

Klantcase: Dobbe Transport

Alle systemen volledig in de cloud

Alle systemen volledig in de cloud. En van a tot z bij de tijd op het vlak van logistiek, techniek en security. Dobbe Transport is klaar voor de toekomst! Het distributie- en transportbedrijf en Vanboxtel werkten samen aan de implementatie van een warehousemanagementsysteem en de migratie ervan in de cloud.

Neem contact op voor meer informatie

Betere monitoring

Dobbe Transport werkt al ruim vijftien jaar met de hard- en software van Vanboxtel. “Inmiddels was het on-premise systeem aan vervanging toe”, vertelt warehousemanager Paul de Winter. “We wilden volledig over op de cloud. Plus een  WMS waarin we onze klanten makkelijker kunnen koppelen, en waarmee we beter kunnen monitoren en nog beter data en rapportages kunnen ophalen. En dit alles technisch bij de tijd en secure. De oplossing én dienstverlening van Vanboxtel sloten naadloos aan op onze wensen, onder andere vanwege hun mogelijkheden om snel te schakelen en 24/7-support. Extra interessant: het systeem biedt ook mogelijkheden voor toekomstige ambities. Zoals aanhaken bij landelijke en internationale pakketvervoerders.”

Goede begeleiding

Dobbe Transport heeft vanwege de coronapandemie een enorme groei doorgemaakt en kent in drukke tijden een hoge druk op de processen. “Dat was natuurlijk een extra uitdaging tijdens het project. Vanboxtel heeft ons daarbij heel goed begeleid. De migratie verliep in twee fasen. En op de juiste momenten om de impact op onze processen en voor onze klanten te minimaliseren. We zien het project dan ook als een gezamenlijk succes.”

Relevante oplossingen bij deze klantcase

Vanboxtel-WMS
Vanboxtel-WMS Lees meer
Logistiek datapad
Logistiek datapad Lees meer
Support/service
Support/service Lees meer

Meer weten over deze case en de gebruikte technieken?

Neem contact met ons op
Ontdek ook onze andere oplossingen

Ontdek ook onze andere klantcases

Castelein

Volautomatisch ditributiecentrum met warehouse-assets van Vanboxtel

Castelein

Een totale opslagcapaciteit van 30.000 pallets. Met dat doel voor ogen bouwde logistiek dienstverlener Castelein een derde magazijn in België. …

Meer over deze case

Cargo Service Europe (CSE)

Hoe hard CSE ook groeit, het WMS groeit mee

Cargo Service Europe (CSE)

Cargo Service Europe (CSE) in Oss maakte in korte tijd een flinke groei door. De logistieke dienstverlener heeft zo’n 55.000 …

Meer over deze case

Dassy

Vanboxtel-WMS stuurt deels automatisch magazijn van Dassy aan

Dassy

Dassy ontwerpt, produceert én distribueert professionele werkkleding. Het bedrijf beheert ruim 800.000 artikelen en levert aan 1.350 verdelers in meer …

Meer over deze case

Wil jij ook met ons werken aan soortgelijke projecten?

Bekijk onze vacatures of vertel ons gewoon wat je in je mars hebt via vacature@vanboxtel.nl, stuur je cv mee en wie weet nodigen wij je uit voor een kennismaking en onze toetsdagen.

Bekijk alle vacatures

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op

Ook uw producten volgen van grond tot mond? Of heeft u een ander vraagstuk? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is geen naam ingevuld
Er is geen bedrijfsnaam ingevuld
Er is geen geldig e-mailadres ingevuld
Er is geen telefoonnummer ingevuld
Er is geen bericht ingevuld
Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en algemene voorwaarden van Google.