Van Dijck
Klant quote

Vandaag op het land, morgen bij de klant. In de AGF-sector staan snelheid én een goede traceerbaarheid voorop.

Klantcase: Van Dijck

Verregaande automatisering in AGF-distributiecentrum

Van Dijck Groenteproducties levert vanuit Noord-Limburg een zeer breed assortiment van vollegrondsgroenten aan retailers en groothandels in Nederland en Europa. De snelle groei van het bedrijf én de bouw van het nieuwe distributiecentrum in America vroegen om meer automatisering en sturing op de werkvloer. We spitsten onze soft- en hardware toe op de specifieke processen en wensen van Van Dijck.
Neem contact op voor meer informatie

Tracking & tracing

In de dynamische AGF-sector is een goede traceerbaarheid cruciaal. Telers van groente en fruit willen hun producten vanaf de oogst tot en met de levering nauwkeurig kunnen volgen. Dankzij tracking & tracing kan Van Dijck met één druk op de knop alle informatie achterhalen: van oogstlocatie en -datum tot gewicht, verpakkingstijdstip en bestemming. Dankzij de functionaliteiten van de Supply Chain Software heeft het bedrijf ook realtime inzicht in de dagelijkse voortgang, waardoor bijvoorbeeld betrouwbare prognoses kunnen worden gemaakt voor de afnemers.

Nieuwe functionaliteiten voor meer efficiency

Van Dijck levert uitsluitend dagverse producten: het warehouse is dus 24/7 in bedrijf. Tel daarbij op het volume – in het piekseizoen is er een dagelijkse inslag én uitslag van zo’n tweeduizend pallets en vertrekken er ruim zestig volle vrachtwagens – en je begrijpt waarom snelheid en efficiency essentieel zijn. Hier boekte Vanboxtel winst. We ontwikkelden nieuwe functionaliteiten waarmee niet alleen de inslag van pallets veel sneller kan worden geregistreerd, maar waarmee we ook een vertragende stap uit het proces haalden. Dankzij de nieuwe scan- en registratiefunctionaliteit kunnen pallets nu direct vanuit de voorraad worden geladen. En door het gebruik van handterminals wordt niet alleen sneller en efficiënter gewerkt, maar worden er ook nagenoeg geen fouten gemaakt.

Relevante oplossingen bij deze klantcase

Vanboxtel-WMS
Vanboxtel-WMS Lees meer
Automatische identificatie
Automatische identificatie Lees meer
Support/service
Support/service Lees meer

Meer weten over deze case en de gebruikte technieken?

Neem contact met ons op
Ontdek ook onze andere oplossingen

Ontdek ook onze andere klantcases

Castelein

Volautomatisch ditributiecentrum met warehouse-assets van Vanboxtel

Castelein

Een totale opslagcapaciteit van 30.000 pallets. Met dat doel voor ogen bouwde logistiek dienstverlener Castelein een derde magazijn in België. …

Meer over deze case

Delta Wines

SaaS, voicepicking en EMCS: Delta Wines heeft volledig nieuw wms

Delta Wines

Met een goederenstroom van ruim 75 miljoen flessen per jaar is Delta Wines de grootste wijngroothandel in de Benelux. Gaat …

Meer over deze case

Cargo Service Europe (CSE)

Hoe hard CSE ook groeit, het WMS groeit mee

Cargo Service Europe (CSE)

Cargo Service Europe (CSE) in Oss maakte in korte tijd een flinke groei door. De logistieke dienstverlener heeft zo’n 55.000 …

Meer over deze case

Wil jij ook met ons werken aan soortgelijke projecten?

Bekijk onze vacatures of vertel ons gewoon wat je in je mars hebt via vacature@vanboxtel.nl, stuur je cv mee en wie weet nodigen wij je uit voor een kennismaking en onze toetsdagen.

Bekijk alle vacatures

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op

Ook uw producten volgen van grond tot mond? Of heeft u een ander vraagstuk? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is geen naam ingevuld
Er is geen bedrijfsnaam ingevuld
Er is geen geldig e-mailadres ingevuld
Er is geen telefoonnummer ingevuld
Er is geen bericht ingevuld
Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en algemene voorwaarden van Google.