Vanboxtel blijft in beweging

Proxmox databeheer

Met de krachtige oplossingen van leverancier Proxmox, zoals Virtual Environment en Backup Server, wordt databeheer op ondernemingsniveau eenvoudig, efficiënt en budgetvriendelijk. Ontdek hoe de tools van Proxmox Vanboxtel ondersteunen.

Benieuwd hoe onze systemen jouw bedrijf verder helpen?Neem contact met ons op

Krachtige, enterprise-grade oplossingen

Proxmox Virtual Environment

Proxmox Virtual Environment is een compleet, serverbeheer platform voor bedrijfsvirtualisatie. Het integreert de KVM-hypervisor en Linux Containers (LXC), beschikt over softwaregedefinieerde opslag- en netwerkfunctionaliteit, op één enkel platform. Met de geïntegreerde webgebaseerde gebruikersinterface kunt u eenvoudig VM's en containers, clusters en de geïntegreerde disaster recovery tools beheren.

De enterprise functies en een 100% op software gebaseerde focus maken Proxmox VE de perfecte keuze om uw IT-infrastructuur te virtualiseren, bestaande bronnen te optimaliseren en de efficiëntie te verhogen met minimale kosten. U kunt zelfs de meest veeleisende werklasten van Linux- en Windows-applicaties eenvoudig virtualiseren en uw computer- en opslagcapaciteit dynamisch schalen naarmate uw behoeften toenemen, zodat uw datacenter zich aanpast aan toekomstige groei.

Zeer betrouwbaar en veilig

Proxmox Backup Server

Proxmox Backup Server is een enterprise back-upoplossing voor het maken van back-ups en het herstellen van VM's, containers en fysieke hosts. Door incrementele, volledig gedupliceerde back-ups te ondersteunen, vermindert Proxmox Backup Server de netwerkbelasting aanzienlijk en bespaart het waardevolle opslagruimte. Met krachtige encryptie en methoden om de gegevensintegriteit te garanderen, kunt u zich veilig voelen bij het maken van back-ups van gegevens.

In moderne datacenters ligt de primaire focus op het minimaliseren van downtime en het veilig houden van gegevens. Om deze reden behoort betrouwbare back-upsoftware tot de meest essentiële infrastructuurcomponenten waarin u kunt investeren. Om de productiviteit te verhogen, kunt u met Proxmox Backup Server op een ruimtebesparende manier een back-up van uw gegevens maken, gegevens herstellen op flash storage, verminder effectief de werkuren dankzij vereenvoudigd beheer met een webgebaseerde gebruikersinterface.

Vanboxtel warehouse assets

Bekijk onze vacatures

Kom jij ook bij ons werken?

Persoonlijke ontwikkeling, een familiaire no-nonsense cultuur, technische innovatie en projecten met impact staan bij Vanboxtel centraal. Onze medewerkers zijn onderdeel van de Vanboxtel-familie. Zoals in elke familie zijn wij eerlijk en open tegen elkaar, maar staan we ook altijd voor elkaar klaar. Wanneer we hard moeten werken voor succes, maar ook wanneer we dit succes kunnen vieren. Dit draagt bij aan onze duurzame samenwerking.

Benieuwd wat Vanboxtel voor jou kan betekenen?

Ben je benieuwd wat Vanboxtel voor jouw organisatie kan betekenen, of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Vanboxtel
Vanboxtel