Help! Mijn collega is een robot

Vanboxtel

Open avond – 18 april 2023

Wil jij de wereld van logistiek en robotica ontdekken? Kom dan op 18 april 2023 van 17:00-21:00 naar onze open avond! Of je nu een techneut bent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of gewoon nieuwsgierig bent naar Vanboxtel, kom gezellig bij ons langs.

Iedereen is van harte welkom op het volgende adres:
De Vlonder 58
5427 DE
Boekel

Laat je inspireren

Tijdens deze open avond kun jij kennismaken met de robot van Vanboxtel en leer je wat wij als bedrijf moeten doen om deze robot succesvol in te zetten in de wereld van logistiek. 

Laat je inspireren en ontdek op welke manier zo’n robot wordt geprogrammeerd, ingesteld en vervolgens geïmplementeerd bij onze klanten. 

Er is niet alleen aandacht voor de robot, maar natuurlijk kunnen wij ook enthousiast vertellen over andere oplossingen die wij bij Vanboxtel ontwikkelen!

Wil jij meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!

Laat je gegevens achter

Wil je meer weten? Of heb je een andere vraag aan ons? Laat hieronder je gegevens achter, dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug.

Er is geen naam ingevuld
Er is geen geldig e-mailadres ingevuld
Er is geen telefoonnummer ingevuld
Er is geen bericht ingevuld
Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en algemene voorwaarden van Google.


Talent gezocht!

Werken bij Vanboxtel, iets voor jou?

Analytisch vermogen, nieuwsgierigheid, teamgeest en doorzettingsvermogen. Dat zijn pak ‘m beet de competenties die je nodig hebt om te slagen bij Vanboxtel. Wij zijn continu op zoek naar talent. Mensen die uitdagende vraagstukken niet uit de weg gaan, met plezier hun tanden ergens inzetten en pas loslaten als de oplossing op tafel ligt.

Ja, dat is iets voor mij! Bekijk alle vacatures

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op