Ontdek Vanboxtel

Welkom bij ons team!

Wat leuk dat je de puzzel hebt opgelost, welkom bij ons team! Op deze pagina maak je alvast kennis met een aantal van je nieuwe collega's en kom je leuke dingen over hen te weten! Als nieuwe medewerker bij Vanboxtel ben je een onderdeel van de Vanboxtel-familie. En zoals in elke familie zijn wij eerlijk en open tegen elkaar, maar staan we ook altijd voor elkaar klaar. Ga je met ons mee op ontdekking?

Benieuwd hoe onze systemen jouw bedrijf verder helpen?Neem contact met ons op

Ons verhaal

Maak kennis met Vanboxtel

Alvast benieuwd hoe het is om bij ons te werken? Je kent vast het gezegde: 'Eén beeld zegt meer dan duizend woorden'. Dit is hoe wij samenwerken! Kijk je met ons mee?

Wat kun je bij ons verwachten?

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Werken bij Vanboxtel betekent hard werken, maar ook hard genieten. Zowel de primaire als de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. We werken in een innovatieve en inspirerende omgeving met een gezellige sfeer én elke dag verse producten in de bedrijfskantine! Successen behalen en vieren we bij Vanboxtel samen, onder andere door middel van een goede winstdelingsregeling.

Persoonlijk en flexibel

Vanboxtel is een echt familiebedrijf dat altijd op zoek gaat naar de technische innovaties. Daarbij zijn we altijd ontzettend betrokken bij de persoon achter de medewerker. Vanaf jouw start bij Vanboxtel kun je bij ons op jouw tempo groeien richting de functie die bij jou past. Maar ook dan stopt onze investering in jouw groei niet!

Niet alleen voor mannen

Werken er alleen mannen in de automatisering en techniek? Bij Vanboxtel absoluut niet! Binnen onze organisatie werken enthousiaste, getalenteerde, ambitieuze, mannelijke én vrouwelijke experts. Allemaal met evenveel plezier. We nodigen daarom juist ook vrouwen uit om te reageren op onze vacatures!

Afwisseling

Werken bij Vanboxtel is enorm afwisselend. Onze organisatie is ingericht in klantteams, op die manier krijg je te maken met alle onderdelen van onze dienstverlening. Techniek, commercie en service wisselen zich af in jouw werkzaamheden.

Dit zijn je nieuwe collega's

Neem een kijkje achter de glimlachende gezichten van je nieuwe collega's en ontdek de verhalen die schuilgaan achter onze meest gedenkwaardige momenten samen!

Leuke weetjes over onze collega's

Vanboxtel