Fulltime

Softwareontwikkelaar

Als Softwareontwikkelaar bij Vanboxtel werk je onder meer mee aan ons WMS. Durf jij de uitdaging aan? Bekijk onze Vacature!
Solliciteer direct
Familiebedrijf in Boekel
Informele en gezellige sfeer
Persoonlijk inwerktraject
Collegiale werkwijze

Heb je nog geen ervaring met IT en techniek, maar vind je die vakgebieden wel boeiend? Dan zit je bij Vanboxtel in Boekel goed. Je krijgt bij ons volop kansen én een traineeship op maat om je te ontwikkelen. Maar ook als je wel al ervaring hebt en je wilt verdiepen in nieuwe uitdagingen, vind je bij ons de baan die bij je past. Wij maken complete logistieke systemen die onze opdrachtgevers geld en tijd besparen. De software hiervoor? Die ontwikkelen jij en je collega’s van a tot z zelf.

Zo begin je

Je start altijd met een interne opleiding om onze ontwikkelomgeving en technieken, het bedrijf en je collega’s te leren kennen. Zo ziet het traineeship eruit.

Dit doe je als softwareontwikkelaar

Jij ontwikkelt software voor onze klanten in binnen- en buitenland. Stel je eens voor hoe het eraan toegaat in een e-commercemagazijn waar 24/7 bestellingen en retouren worden afgehandeld. Of in een productiesite waar een hypermodern shuttlesysteem de producten en pallets volautomatisch door het warehouse vervoert. Zonder slimme automatisering zou alles – het logistieke proces, de administratie, het voorraadbeheer – in het honderd lopen. Jouw werk doet er dus toe. En is elke keer uitdagend, want het Vanboxtel-WMS is tot in detail op de processen en wensen van de klant toegespitst.

Jouw werkzaamheden als programmeur zijn heel divers. Onze oplossingen beperken zich niet tot de vier muren van een magazijn. Oók onze klanten willen 24/7 op de hoogte en connected zijn. Door de ontwikkeling van portals, apps en dashboards geven wij ze het inzicht waar ze naar op zoek zijn. Door deze diversiteit aan functionaliteiten én technieken hoef je je niet te vervelen en blijft het werk uitdagend.


Extra mooi aan jouw baan

 • Je bent van begin tot eind bij projecten betrokken. Van de advies- en ontwerpfase tot en met de implementatie.
 • Bij de klant op locatie zie je jouw werk in actie! Ook vanuit Boekel onderhoud je het contact met klanten. Zo krijg je bijvoorbeeld feedback van de mensen op de werkvloer over jouw aanpassingen. Of schakel je met IT’ers over het koppelen van systemen.
 • De wereld van logistiek is enorm veelzijdig en staat nooit stil, letterlijk én figuurlijk: de processen van onze klanten gaan 24/7 door en de sector ontwikkelt zich continu.
 • Bij Vanboxtel ontwikkelen we alles in eigen beheer. Dit biedt jou de kans om te experimenteren en onze softwareontwikkeling mede vorm te geven.

Dit krijg je van ons

 • Een leuke en uitdagende baan bij een bedrijf waar je persoonlijkheid en talenten belangrijker zijn dan je opleiding of cv.
 • Een goed salaris. Heb je nog geen kennis en ervaring? Dan is je startsalaris € 2.500,- bruto per maand (op basis van een 40-urige werkweek). Heb je al ervaring en een relevant diploma? Dan bieden we je een marktconform salaris dat we in overleg bepalen.
 • Na zeven maanden een vast contract en – dankzij het traineeship – een baan die helemaal bij je past.
 • Een mooie winstdelingsregeling; we vinden het belangrijk om successen samen te vieren.
 • 30 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een goede werk-privébalans.
 • De maximale reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.
 • Volop aandacht voor jouw vitaliteit. Zo bieden we je een preventief medisch onderzoek aan en allerlei mogelijkheden om samen te sporten. Ook geniet je elke dag van verse producten in onze gezellige kantine.
 • Veel activiteiten met collega’s, waaronder maandelijks een borrel of inspirerend kennisevent met een hapje en een drankje. Herken je jezelf hierin?


Je hebt technisch inzicht en je kunt goed analyseren en in structuren en patronen denken. Geen gerichte studie of ervaring? Geen probleem, als je maar beschikt over een goede dosis doorzettingsvermogen. Ook voel je je thuis in een informele werksfeer. Verder heb je:


 • Havo-, vwo-, mbo-, hbo- of wo-niveau.

 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en hebt de drive om je te blijven ontwikkelen.


Open sollicitatie doen? Of heb je een andere vraag?

Voel jij je thuis in een informele werksfeer? En heb je een goede dosis doorzettingsvermogen? Maar heb je misschien nog geen of weinig ervaring in de logistiek of techniek? Geen probeem! Bij ons kun je veel kanten op. Wil je graag een open sollicitatie doen? Stuur dan je cv en motivatie naar Rosanne van Boxtel via onderstaande gegevens. Eventuele vragen kun je ook naar dit e-mailadres sturen.

Vanboxtel

Wat onze medewerkers zeggen

Ontdek onze andere vacatures

Kom jij ook bij ons werken?

Persoonlijke ontwikkeling, een familiaire no-nonsense cultuur, technische innovatie en projecten met impact staan daarin centraal. Onze medewerkers zijn onderdeel van de Vanboxtel-familie. Zoals in elke familie zijn wij eerlijk en open tegen elkaar, maar staan we ook altijd voor elkaar klaar. Wanneer we hard moeten werken voor succes, maar ook wanneer we dit succes kunnen vieren. Dit draagt bij aan onze duurzame samenwerking.

Uitgelichte vacatures:

Zie jij jezelf hier al tussen staan?