Teeltbedrijven

Pie

Bij de teelt van aardappelen, groenten en fruit is goede traceerbaarheid cruciaal. U wilt uw producten vanaf de oogst tot en met de levering nauwkeurig kunnen volgen. Het Warehouse Management Systeem (WMS)van Vanboxtel faciliteert dit proces tot in detail. Met één druk op de knop is per levering alle belangrijke informatie te achterhalen: van oogstlocatie en –datum tot gewicht, verpakkingsdatum, bestemming en de locatie van de emballage.

Doeltreffende mechanisatie en verpakking

Iedere klant stelt andere eisen aan de verpakking van uw producten. Vanboxtel helpt u om hieraan te voldoen. Wij verzorgen de volledige inrichting van de verpakkingsstraten, inclusief mechanische elementen zoals weegschalen, sorteermachines of complete etiketteerlijnen. Zo kunt u uw producten in iedere gewenste verpakking leveren. Uiteraard met de informatie die de klant erop wil: van gewichtsaanduiding en barcode tot herkomst en verpakkingsdatum.

Meer inzicht, betere prognoses

Samenwerken met Vanboxtel staat voor een efficiënte, gestroomlijnde productie en verpakking. De schat aan informatie die ons systeem oplevert, zorgt bovendien voor inzicht, heldere managementrapportages en betrouwbare prognoses. Een goede basis om nog efficiënter te produceren.

Waarom Vanboxtel als partner?

  • Verregaande tracking & tracing
  • Kostenbesparing door vermindering administratie
  • Productiviteitsverhoging door verbetering efficiency
  • Kwaliteitsverbetering door foutreductie
  • Volledige integratie van systemen
  • Totaaloplossing: software, hardware én implementatie in één hand
  • Snelle implementatie: in drie maanden
  • 24/7 support via onze eigen servicedesk

Klantcase: Vereijken Kwekerijen

Tracking & tracing

Werk je met levensmiddelen, dan heb je continu te maken met kwaliteitseisen en inspecties. Een goede traceerbaarheid is dus cruciaal. Vereijken Kwekerijen teelt, verpakt en levert het hele jaar Tasty Tom-trostomaten voor de landelijke en internationale markt. Omdat de organisatie, teeltcapaciteit én omzet bleef groeien, werd het hoog tijd voor een geavanceerd logistiek systeem. Vanboxtel realiseerde een bedrijfsbrede oplossing voor Vereijken én de samenwerkende Tasty Tom-kwekers.

Meer over deze case Alle klantcases
Vereijken Kwekerijen

TCS

TCS

Goede beveiliging van uw gebouwen, producten en mensen is topprioriteit. Wilt u optimale beveiliging slim combineren met autorisaties, inzicht en …

Lees meer

Automatische identificatie

Automatische identificatie

Logistieke processen staan bol van de registratiemomenten. Hoe slimmer u die automatiseert, hoe kleiner de foutkans en hoe groter de …

Lees meer

EDI

EDI

Uw zakenpartner is goed geautomatiseerd, net zoals u. Dan is het toch vreemd dat er bijvoorbeeld na plaatsing van een …

Lees meer
Bekijk alle oplossingen

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op