Ontdek onze mbo-stage

Jouw MBO-stage bij Vanboxtel

Je bent geïnteresseerd in techniek en wilt je daarin breed ontwikkelen. Dan zit je met een stage bij Vanboxtel goed op je plek.

Van software programmeren tot het aanleggen van een draadloos netwerk in een magazijn. En van storingen oplossen tot applicaties ontwikkelen. Als mbo-stagiair bij Vanboxtel mag je op diverse afdelingen een kijkje nemen. Want dat is het leuke: je wordt bij zoveel mogelijk werkzaamheden betrokken. Zo doe je superveel ervaring op én ontdek je waar je interesses en talenten liggen.

Open sollicitatie doen? Of heb je een andere vraag?Neem contact met ons op
Familiebedrijf in Boekel
Informele en gezellige sfeer
Persoonlijk inwerktraject
Collegiale werkwijze

Ons verhaal

Stagelopen bij Vanboxtel: dit zijn de voordelen!

  • Je draait als een volwaardige collega mee in het team. En iedereen staat klaar om je te helpen.

  • Je wordt goed begeleid door je vaste stagebegeleider.

  • Je gaat met collega’s mee naar klanten door het hele land.

  • Je krijgt van dichtbij mee hoe het eraan toe gaat in grote magazijnen.

  • Je mag volop experimenteren in onze praktijkproeftuin.

  • Je hoort er tijdens onze uitjes en personeelsactiviteiten helemaal bij.

  • Last but not least: Heb je het naar je zin en doe je het goed? Grote kans dat we een baan voor je hebben!

Benieuwd hoe wij samenwerken?

Wat kun je bij ons verwachten?

Uitstekende arbeidsvoorwaarden
Werken bij Vanboxtel betekent hard werken, maar ook hard genieten. Zowel de primaire als de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. We werken in een innovatieve en inspirerende omgeving met een gezellige sfeer én elke dag verse producten in de bedrijfskantine! Successen behalen en vieren we bij Vanboxtel samen, onder andere door middel van een goede winstdelingsregeling.

Persoonlijk en flexibel
Vanboxtel is een echt familiebedrijf dat altijd op zoek gaat naar de technische innovaties. Daarbij zijn we altijd ontzettend betrokken bij de persoon achter de medewerker. Vanaf jouw start bij Vanboxtel kun je bij ons op jouw tempo groeien richting de functie die bij jou past. Maar ook dan stopt onze investering in jouw groei niet!

Niet alleen voor mannen
Werken er alleen mannen in de automatisering en techniek? Bij Vanboxtel absoluut niet! Binnen onze organisatie werken enthousiaste, getalenteerde, ambitieuze, mannelijke én vrouwelijke experts. Allemaal met evenveel plezier. We nodigen daarom juist ook vrouwen uit om te reageren op onze vacatures!

Afwisseling
Werken bij Vanboxtel is enorm afwisselend. Onze organisatie is ingericht in klantteams, op die manier krijg je te maken met alle onderdelen van onze dienstverlening. Techniek, commercie en service wisselen zich af in jouw werkzaamheden.

Vanboxtel warehouse assets

Ontdek wat jij kan doen

Voorbeelden van werkzaamheden waaraan je werkt

Stel je even je wifi-modem thuis voor, maar dan in een enorm magazijn. Daar komt veel bij kijken, denk alleen al aan het bedrade netwerk en de firewall. Hoe gaaf is het om mee te gaan naar de klant en je collega’s te helpen bij het inrichten, inbedrijfstellen en testen van de apparatuur?

Je sluit niet zomaar pc’s, thin clients en printers aan. Nee, onze hardware is heel specifiek en qua apparatuur en technieken helemaal up-to-date. Denk aan barcodescanners en daaraan gekoppelde labelprinters. We leren je precies hoe je daarmee omgaat.

Wat onze medewerkers zeggen

Onze klantcases

Werk mee aan diverse mooie projecten

Mensen en goederen in beweging brengen én houden: dat is de missie die wij dag in dag uit kracht bijzetten. Onze medewerkers ontwikkelen en implementeren logistieke oplossingen in binnen- en buitenland, van advies tot en met implementatie. Werk mee aan innovatieve projecten die écht impact hebben! Wil jij dit ook?

Open sollicitatie doen? Of heb je een andere vraag?

Voel jij je thuis in een informele werksfeer? En heb je een goede dosis doorzettingsvermogen? Maar heb je misschien nog geen of weinig ervaring in de logistiek of techniek? Geen probeem! Bij ons kun je veel kanten op. Wil je graag een open sollicitatie doen? Stuur dan je cv en motivatie naar Rosanne van Boxtel via onderstaande gegevens. Eventuele vragen kun je ook naar dit e-mailadres sturen.

Vanboxtel

Zie jij jezelf hier al tussen staan?

Persoonlijke ontwikkeling, een familiaire no-nonsense cultuur, technische innovatie en projecten met impact staan bij Vanboxtel centraal. Onze medewerkers zijn onderdeel van de Vanboxtel-familie. Zoals in elke familie zijn wij eerlijk en open tegen elkaar, maar staan we ook altijd voor elkaar klaar. Wanneer we hard moeten werken voor succes, maar ook wanneer we dit succes kunnen vieren. Dit draagt bij aan onze duurzame samenwerking.