Accijns en Douane

Solutions

Als logistiek dienstverlener of retailer die te maken heeft met accijnsgoederen weet u dat er veel komt kijken bij de afhandeling van accijnzen. Goed nieuws: het Warehouse Management Systeem (WMS) van Vanboxtel handelt de accijnsregistratie en aangiften voor u af. Dankzij tracking & tracing heeft het WMS al uw logistieke stromen, transacties en in- en uitslagen in het vizier.

Waarom accijnsafhandeling van Vanboxtel?

  • De automatische accijnsafhandeling bespaart veel tijd en handwerk
  • Uw goederenstroom is automatisch gekoppeld aan het Excise Movement and Control System (EMCS) van de Douane
  • Eén aanspreekpunt: de accijnsafhandeling en aangiften zijn onderdeel van onze totaaloplossing
  • Up-to-date: Vanboxtel volgt de wijzigingen en ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving en past de systemen hierop aan
  • 24/7 support via onze eigen servicedesk

Automatische accijnsafhandeling vermindert administratieve last!

Het werken met veraccijnsde goederen gaat normaliter gepaard met een grote papierstroom en de bijbehorende intensieve en foutgevoelige administratieve afhandeling. Het Vanboxtel- WMS biedt de mogelijkheid de accijnsafhandeling volledig te automatiseren. Waardoor een chauffeur enkel nog de vrachtbrief nodig heeft wanneer hij/zij zich aanmeldt. De binnenkomende en uitgaande goederen zijn automatisch gekoppeld aan het Excise Movement and Control System (EMCS) van de Douane. Vanboxtel zorgt ervoor dat deze koppeling altijd up-to-date blijft op het gebied van wet- en regelgeving.

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Ontdek onze oplossingen
Neem contact met ons op

Ontdek wat wij voor klanten hebben betekend

Klantcase: Delta Wines

SaaS, voicepicking en EMCS: Delta Wines heeft volledig nieuw wms

Met een goederenstroom van ruim 75 miljoen flessen per jaar is Delta Wines de grootste wijngroothandel in de Benelux. Gaat het om de logistiek, dan vertrouwt het bedrijf op het warehousemanagementsysteem van Vanboxtel. Wij vernieuwden het systeem van a tot z. Software as a Service, voicepicking en automatische accijnsafhandeling. En dat alles natuurlijk volgens de laatste security-eisen: Delta Wines is klaar voor de toekomst.

Meer over deze case Alle klantcases
Delta Wines

Wil jij ook werken met onze technische diensten?

Bekijk onze vacatures of vertel ons gewoon wat je in je mars hebt via vacature@vanboxtel.nl, stuur je cv mee en wie weet nodigen wij je uit voor een kennismaking en onze toetsdagen.


Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op

Ook uw producten volgen van grond tot mond? Of heeft u een ander vraagstuk? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is geen naam ingevuld
Er is geen bedrijfsnaam ingevuld
Er is geen geldig e-mailadres ingevuld
Er is geen telefoonnummer ingevuld
Er is geen bericht ingevuld
Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en algemene voorwaarden van Google.