Automatische identificatie

Solutions

Logistieke processen staan bol van de registratiemomenten. Hoe slimmer u die automatiseert, hoe kleiner de foutkans en hoe groter de tijdwinst. Zo leidt barcodescanning vaak tot een flinke productiviteitsverbetering. En wat dacht u van RFID- en voice-oplossingen? Vanboxtel heeft niet alleen de kennis, maar ook alle apparatuur om uw processen optimaal te structureren. Van truckterminals, barcodeprinters en label-applicators tot handterminals, mobiele printers en scanners tussen heftruckvorken.

Waarom automatische identificatie door Vanboxtel?

  • Kostenbesparing door vermindering administratie
  • Productiviteitsverhoging door verbetering efficiency
  • Kwaliteitsverbetering door foutreductie
  • Totaaloplossing: software, hardware én implementatie in één hand
  • Focus op gebruiksgemak en continuïteit van de bedrijfsvoering
  • Toonaangevend in draadloze technieken
  • 24/7 support via onze eigen servicedesk

Focus op kwaliteit en bedrijfszekerheid

Welke oplossing wij adviseren, hangt natuurlijk af van uw specifieke situatie. Het gaat erom dat automatische identificatie uw processen optimaal ondersteunt. Daarbij draait alles om bedrijfszekerheid, continuïteit en optimale ondersteuning van mensen en processen. Niet voor niets werken wij alleen met hardware van A-merken.

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Ontdek onze oplossingen
Neem contact met ons op

Ontdek wat wij voor klanten hebben betekend

Klantcase: Stedin

WMS en scanners vervangen papier

Ook energie kent een logistiek proces. En wel in de vorm van kabels, buizen, haspels, meterkasten en zelfs gedeeltelijke of volledige transformatorhuisjes. Stedin, onderdeel van Eneco Groep, levert vanuit een magazijn én een gigantische buitenopslag aan onder meer projectontwikkelaars, aannemers en woningcorporaties door het hele land. Een business die specifieke eisen stelt aan de magazijn- en transportautomatisering.

Meer over deze case Alle klantcases
Stedin

Wil jij ook werken met onze technische diensten?

Bekijk onze vacatures of vertel ons gewoon wat je in je mars hebt via vacature@vanboxtel.nl, stuur je cv mee en wie weet nodigen wij je uit voor een kennismaking en onze toetsdagen.

Medewerker servicedesk

40 uur per week

Het middelpunt van onze organisatie. Zo kunnen we jouw functie gerust noemen. Want op de servicedesk van Vanboxtel zorg jij elke dag opnieuw voor heldere en werkbare planningen, coördineer je de werkzaamheden van onze mensen en handel je meldingen van klanten af. En als degene die de telefoon aanneemt, ben …

Solliciteer direct

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op

Ook uw producten volgen van grond tot mond? Of heeft u een ander vraagstuk? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is geen naam ingevuld
Er is geen bedrijfsnaam ingevuld
Er is geen geldig e-mailadres ingevuld
Er is geen telefoonnummer ingevuld
Er is geen bericht ingevuld
Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en algemene voorwaarden van Google.