EDI

Solutions

Uw zakenpartner is goed geautomatiseerd, net zoals u. Dan is het toch vreemd dat er bijvoorbeeld na plaatsing van een order eerst gefaxt, gebeld of gemaild moet worden om diezelfde order in uw systeem te krijgen? Vanboxtel biedt uitkomst met Electronic Data Interchange (EDI). Hiermee realiseren we geautomatiseerde data-uitwisseling tussen alle bedrijven, ongeacht het merk of type software dat zij gebruiken.

Waarom EDI van Vanboxtel?

  • Alle processen via één systeem: uw eigen software
  • Enorme besparing op administratieve kosten
  • Foutreductie tot 100%
  • Sneller en efficiënter samenwerken
  • Kwaliteitsverbetering
  • Basis voor tracking & tracing
  • 24/7 support via onze eigen servicedesk

Stevig besparen op administratieve kosten

Dankzij EDI kunt u via uw eigen systeem met alle partijen communiceren en elektronisch zakendoen. Ook internationaal. En werkt u met verschillende (pakket)vervoerders? Dan bent u voortaan verlost van de wirwar van standalonesystemen en labelprinters. Met EDI bespaart u bovendien enorm op administratieve kosten, doordat dubbel werk en handmatige invoer tot het verleden behoren.

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Ontdek onze oplossingen
Neem contact met ons op

Ontdek wat wij voor klanten hebben betekend

Klantcase: Castelein

Nieuwe soft- en hardware voor deels volautomatisch distributiecentrum

Een totale opslagcapaciteit van 30.000 pallets. Met dat doel voor ogen bouwde logistiek dienstverlener Castelein een derde magazijn in België. Een warehouse van 12.000 vierkante meter groot, met centraal daarin een volautomatisch hoogbouwmagazijn van 30 meter hoog. Het is gebouwd pal naast de fabriek van Continental Foods. Zo kan Castelein als distributiepartner deze belangrijke klant nog beter van dienst zijn. Castelein vroeg Vanboxtel om het logistieke proces in het nieuwe, hypermoderne distributiecentrum in te richten.


Meer over deze case Alle klantcases
Castelein

Wil jij ook werken met onze technische diensten?

Bekijk onze vacatures of vertel ons gewoon wat je in je mars hebt via vacature@vanboxtel.nl, stuur je cv mee en wie weet nodigen wij je uit voor een kennismaking en onze toetsdagen.


Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op

Ook uw producten volgen van grond tot mond? Of heeft u een ander vraagstuk? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is geen naam ingevuld
Er is geen bedrijfsnaam ingevuld
Er is geen geldig e-mailadres ingevuld
Er is geen telefoonnummer ingevuld
Er is geen bericht ingevuld
Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en algemene voorwaarden van Google.