Hardware

Van pc’s en servers tot mobiele terminals, barcodescanners, printers en alle denkbare accessoires: Vanboxtel levert en installeert alle hardware die u nodig hebt. De continuïteit van uw processen staat daarbij voorop. Daarom werken wij uitsluitend met A-merken, passen we alleen bewezen technologieën toe en zijn we 24/7 bereikbaar. Al moeten we midden in de nacht in actie komen om bijvoorbeeld een reservesysteem te installeren; u kunt op ons rekenen.

Waarom hardware van Vanboxtel?

  • Uw bedrijfscontinuïteit voorop
  • Uitsluitend betrouwbare A-merken
  • Slimme integratie met (bestaande) bedrijfsapplicaties
  • Specialist in draadloze infrastructuren
  • 24/7 support via onze eigen servicedesk

Specialist in draadloze infrastructuur

De basis voor goed functionerende hardware is een voortreffelijke draadloze infrastructuur. Laat de aanleg hiervan nu net een specialisme zijn van Vanboxtel. Onze jarenlange ervaring op dit gebied geeft ons een voorsprong in de markt. Zelfs de grootste magazijnen voorzien wij van een draadloze infrastructuur die altijd en overal functioneert.

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Ontdek onze oplossingen
Neem contact met ons op

Ontdek wat wij voor klanten hebben betekend

Klantcase: SIBO Fluidra

Update voor systemen en apparatuur en 24/7 ondersteuning

Zwemvijvers, zwembaden, (koi)vijvers, beregeningsinstallaties en kunststof leidingen. Bestel je deze bij producent en distributeur SIBO Fluidra in Veghel, dan worden alle onderdelen en benodigdheden nog dezelfde dag vanuit één distributiecentrum verzonden. SIBO schakelde Vanboxtel in voor het vernieuwen van de automatisering om te zorgen dat de processen ook in de toekomst efficiënt blijven verlopen.

Meer over deze case Alle klantcases
SIBO Fluidra

Wil jij ook werken met onze technische diensten?

Bekijk onze vacatures of vertel ons gewoon wat je in je mars hebt via vacature@vanboxtel.nl, stuur je cv mee en wie weet nodigen wij je uit voor een kennismaking en onze toetsdagen.


Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op

Ook uw producten volgen van grond tot mond? Of heeft u een ander vraagstuk? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is geen naam ingevuld
Er is geen bedrijfsnaam ingevuld
Er is geen geldig e-mailadres ingevuld
Er is geen telefoonnummer ingevuld
Er is geen bericht ingevuld
Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en algemene voorwaarden van Google.