Hardware

Van pc’s en servers tot mobiele terminals, barcodescanners, printers en alle denkbare accessoires: Vanboxtel levert en installeert alle hardware die u nodig hebt. De continuïteit van uw processen staat daarbij voorop. Daarom werken wij uitsluitend met A-merken, passen we alleen bewezen technologieën toe en zijn we 24/7 bereikbaar. Al moeten we midden in de nacht in actie komen om bijvoorbeeld een reservesysteem te installeren; u kunt op ons rekenen.

Waarom hardware van Vanboxtel?

  • Uw bedrijfscontinuïteit voorop
  • Uitsluitend betrouwbare A-merken
  • Slimme integratie met (bestaande) bedrijfsapplicaties
  • Specialist in draadloze infrastructuren
  • 24/7 support via onze eigen servicedesk

Specialist in draadloze infrastructuur

De basis voor goed functionerende hardware is een voortreffelijke draadloze infrastructuur. Laat de aanleg hiervan nu net een specialisme zijn van Vanboxtel. Onze jarenlange ervaring op dit gebied geeft ons een voorsprong in de markt. Zelfs de grootste magazijnen voorzien wij van een draadloze infrastructuur die altijd en overal functioneert.

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Ontdek onze oplossingen
Neem contact met ons op

Ontdek wat wij voor klanten hebben betekend

Klantcase: SRG International

Software, hardware, telefonie en 24/7 support

Chocolade, koek, snoep en ander lekkers. Mede dankzij SRG International vinden we ook bij de non-foodretail, zoals Action, zoetwaren in het schap. De leverancier koopt enorme restpartijen uit wel dertig landen in en zet deze in heel korte tijd internationaal weer af. Maar daar gaat wel wat aan vooraf. Werkelijk alles wordt opnieuw verpakt in de door de afnemer gewenste verpakking, samenstelling en hoeveelheid. Dat én het feit dat aan levensmiddelen hoge kwaliteitseisen zijn verbonden, maakte registratie noodzakelijk.

Meer over deze case Alle klantcases
SRG International

Wil jij ook werken met onze technische diensten?

Bekijk onze vacatures of vertel ons gewoon wat je in je mars hebt via vacature@vanboxtel.nl, stuur je cv mee en wie weet nodigen wij je uit voor een kennismaking en onze toetsdagen.


Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op

Ook uw producten volgen van grond tot mond? Of heeft u een ander vraagstuk? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is geen naam ingevuld
Er is geen bedrijfsnaam ingevuld
Er is geen geldig e-mailadres ingevuld
Er is geen telefoonnummer ingevuld
Er is geen bericht ingevuld
Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en algemene voorwaarden van Google.