Mechanisatie

Solutions

Logistieke processen draaien om efficiency. In veel magazijnen zijn mechanische elementen zoals rollenbanen, liften en mobiele stellingen onmisbaar. Vanboxtel heeft alles in huis om via mechanische oplossingen extra intelligentie toe te voegen aan uw Warehouse Management Systeem (WMS).

Waarom mechanisatie door Vanboxtel?

  • Productiviteitsverhoging
  • Kostenbesparing
  • Kwaliteitsverbetering
  • Minder administratieve handelingen
  • Optimale sturing van de werkvloer
  • Volledige integratie van systemen
  • Uw continuïteit voorop: 24/7 support via onze eigen servicedesk

Totale integratie in uw WMS

Doeltreffende mechanisatie begint natuurlijk met deskundige advisering. Ook de totale integratie van deze mechanische elementen in ons WMS is bij ons in goede handen. Of het nu gaat om rollenbanen, weegschalen, robots, paternosters, sorteermachines, palletwikkelaars of complete weeg- en etiketteerlijnen. Ongeacht het merk of type. Met adequate software creëren we een naadloze aansluiting op uw systeem.

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Ontdek onze oplossingen
Neem contact met ons op

Ontdek wat wij voor klanten hebben betekend

Klantcase: Castelein

Volautomatisch ditributiecentrum met warehouse-assets van Vanboxtel

Een totale opslagcapaciteit van 30.000 pallets. Met dat doel voor ogen bouwde logistiek dienstverlener Castelein een derde magazijn in België. Een warehouse van 12.000 vierkante meter groot, met centraal daarin een volautomatisch hoogbouwmagazijn van 30 meter hoog. Het is gebouwd pal naast de fabriek van Continental Foods. Zo kan Castelein als distributiepartner deze belangrijke klant nog beter van dienst zijn. Castelein vroeg Vanboxtel om het logistieke proces in het hypermoderne distributiecentrum in te richten.


Meer over deze case Alle klantcases
Castelein

Wil jij ook werken met onze technische diensten?

Bekijk onze vacatures of vertel ons gewoon wat je in je mars hebt via vacature@vanboxtel.nl, stuur je cv mee en wie weet nodigen wij je uit voor een kennismaking en onze toetsdagen.


Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op

Ook uw producten volgen van grond tot mond? Of heeft u een ander vraagstuk? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is geen naam ingevuld
Er is geen bedrijfsnaam ingevuld
Er is geen geldig e-mailadres ingevuld
Er is geen telefoonnummer ingevuld
Er is geen bericht ingevuld
Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en algemene voorwaarden van Google.