Systeembeheer

Solutions

Pc’s, printers, netwerken, software, internet en e-mail: moderne en succesvolle bedrijven zijn er volledig van afhankelijk. Logisch dat u uw systeembeheer niet bij de eerste de beste onderbrengt. U wilt samenwerken met een partij die uw bedrijfscontinuïteit voorop stelt. Die deskundigheid combineert met betrouwbare oplossingen en 24-uursservice. Vanboxtel is zo’n partij.

Waarom systeembeheer door Vanboxtel?

Uw continuïteit voorop

Vanboxtel verzorgt het systeembeheer van allerlei typen ondernemingen. Van winkels en kleine kantoren tot multinationals en grote logistieke spelers. Hoewel wij onze oplossing volledig toespitsen op uw bedrijfsvoering, is onze aanpak grotendeels gestandaardiseerd. Daardoor bent u nooit afhankelijk van een of enkele medewerkers en kunnen wij u altijd snel van dienst zijn. Want daar draait het om: de continue beschikbaarheid van uw systemen.

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Ontdek onze oplossingen
Neem contact met ons op

Ontdek wat wij voor klanten hebben betekend

Klantcase: SRG International

Software, hardware, telefonie en 24/7 support

Chocolade, koek, snoep en ander lekkers. Mede dankzij SRG International vinden we ook bij de non-foodretail, zoals Action, zoetwaren in het schap. De leverancier koopt enorme restpartijen uit wel dertig landen in en zet deze in heel korte tijd internationaal weer af. Maar daar gaat wel wat aan vooraf. Werkelijk alles wordt opnieuw verpakt in de door de afnemer gewenste verpakking, samenstelling en hoeveelheid. Dat én het feit dat aan levensmiddelen hoge kwaliteitseisen zijn verbonden, maakte registratie noodzakelijk.

Meer over deze case Alle klantcases
SRG International

Wil jij ook werken met onze technische diensten?

Bekijk onze vacatures of vertel ons gewoon wat je in je mars hebt via vacature@vanboxtel.nl, stuur je cv mee en wie weet nodigen wij je uit voor een kennismaking en onze toetsdagen.


Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op

Ook uw producten volgen van grond tot mond? Of heeft u een ander vraagstuk? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is geen naam ingevuld
Er is geen bedrijfsnaam ingevuld
Er is geen geldig e-mailadres ingevuld
Er is geen telefoonnummer ingevuld
Er is geen bericht ingevuld
Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en algemene voorwaarden van Google.