Voice

Solutions

Tot 30% kostenbesparing: dat is een van de voordelen van spraakgestuurde orderpicking van Vanboxtel. Niet voor niets werken dagelijks ruim 5.000 warehousemedewerkers met onze voice-oplossingen. De afgelopen twintig jaar hebben we de techniek sterk ontwikkeld. Zo zorgt de inzet van artificial intelligence (AI) voor een optimale spraakherkenning. Nieuwe orderpickers hoeven geen training te volgen, maar kunnen direct met headset of voicevest aan de slag.

Waarom een voice-oplossing van Vanboxtel?

  • Tot 30% kostenbesparing: meer efficiency, minder fouten
  • Kwaliteit- en productieverhogend
  • Veilig en ergonomisch
  • State-of-the-art: als expert in voice-oplossingen zetten we de nieuwste technieken in
  • Meertalig
  • Volledig geïntegreerd met uw logistieke proces
  • Keuze uit diverse oplossingen: van headsets tot voice-vesten en vingerscanners
  • 24/7 support via onze eigen servicedesk

Gesproken opdrachten, realtime inzicht

Uw medewerkers krijgen gesproken opdrachten en geven een gesproken melding aan het systeem terug. Het voice-systeem is volledig geïntegreerd met het Warehouse Management Systeem (WMS), waardoor iedere melding of actie automatisch wordt verwerkt. Daardoor heeft u realtime inzicht en is ook tracking & tracing geborgd. Doordat de orderpickers hun handen vrij hebben, werken ze meer geconcentreerd en efficiënter. Andere voordelen zijn een lagere werkbelasting en meer veiligheid op de werkvloer. Is serienummer- of gewichtsregistratie belangrijk in uw proces? Dit kunnen we in het voice-proces integreren, bijvoorbeeld met de inzet van vingerscanners.

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Ontdek onze oplossingen
Neem contact met ons op

Ontdek wat wij voor klanten hebben betekend

Klantcase: Malanico Retail

Inrichting van techniek, software en hardware

Noem een product op het gebied van voeding en apotheekbenodigdheden voor dieren, en Malanico Retail heeft het. Met meer dan 6.000 verschillende artikelen is Malanico de grootste distributiepartner voor Nederlandse en Belgische dierenspeciaalzaken, tuincentra, doe-het-zelfzaken en webshops. Het bedrijf schakelde Vanboxtel in voor de techniek, software en hardware.

Meer over deze case Alle klantcases
Malanico Retail

Wil jij ook werken met onze technische diensten?

Bekijk onze vacatures of vertel ons gewoon wat je in je mars hebt via vacature@vanboxtel.nl, stuur je cv mee en wie weet nodigen wij je uit voor een kennismaking en onze toetsdagen.


Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op

Ook uw producten volgen van grond tot mond? Of heeft u een ander vraagstuk? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is geen naam ingevuld
Er is geen bedrijfsnaam ingevuld
Er is geen geldig e-mailadres ingevuld
Er is geen telefoonnummer ingevuld
Er is geen bericht ingevuld
Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en algemene voorwaarden van Google.