Voice

10 tot 30% kostenbesparing en een gemiddelde terugverdientijd van één jaar: dat zijn de harde financiële voordelen van spraakgestuurde orderpicking van Vanboxtel. Orderpickers die hun handen en ogen vrij hebben, werken nu eenmaal geconcentreerder en efficiënter. En er zijn nog meer voordelen. Zoals kwaliteitsverbetering door nauwkeuriger werken, een lagere werkbelasting en meer veiligheid op de werkvloer.

Waarom een voice-oplossing van Vanboxtel?

  • 10 tot 30% kostenbesparing: meer efficiency, minder fouten
  • Kwaliteits- en productieverhogend
  • Veilig en ergonomisch
  • Meertalig
  • Totaaloplossing: software, hardware én implementatie in één hand
  • Volledige afstemming op uw logistieke proces
  • 24/7 support via onze eigen servicedesk

Gesproken opdrachten, realtime inzicht

Met een voicesysteem hebben magazijnmedewerkers geen picklijst meer in de hand, maar krijgen ze gesproken opdrachten. Ze geven vervolgens een gesproken melding terug, direct aan het Warehouse Management Systeem. Iedere actie wordt automatisch verwerkt. Daardoor hebt u 24/7 realtime inzicht en is ook tracking & tracing van a tot z geborgd.

Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Ontdek onze oplossingen
Neem contact met ons op

Ontdek wat wij voor klanten hebben betekend

Klantcase: Carglass®

100% traceerbaarheid en logica in opslag

Ruim 1,2 miljoen autoruiten levert Carglass® jaarlijks uit. Best een uitdaging, zeker als je de gigantische hoeveelheid soorten en maten kent. Voor elke auto gelden gemiddeld zeven optionele ruiten. Welke het moet zijn, dat weet de servicemonteur pas ter plekke. Van de zeven ruiten komen er dus zes retour, en dan te bedenken dat sommige auto’s wel 25 opties kennen! Hoe stal, pick, verpak en vervoer je efficiënt zo veel ruiten met verschillende krommingen en specificaties? En dat in vier magazijnen, met al die retourafhandelingen en kwaliteitscontroles. Tijd voor een geavanceerd systeem.

Meer over deze case Alle klantcases
Carglass®

Wil jij ook werken met onze technische diensten?

Bekijk onze vacatures of vertel ons gewoon wat je in je mars hebt via vacature@vanboxtel.nl, stuur je cv mee en wie weet nodigen wij je uit voor een kennismaking en onze toetsdagen.


Benieuwd wat Vanboxtel voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op

Ook uw producten volgen van grond tot mond? Of heeft u een ander vraagstuk? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is geen naam ingevuld
Er is geen bedrijfsnaam ingevuld
Er is geen geldig e-mailadres ingevuld
Er is geen telefoonnummer ingevuld
Er is geen bericht ingevuld
Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en algemene voorwaarden van Google.